StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Місячний календар на 2 жовтня: що Місяць віщує в особистому житті, здоров'ї та грошах

1 жовтня 2023, 12:28оновлено 2 жовтня 2023, 13:04
597
У 18 місячний день рекомендується бути стриманим і обережним, зробити масаж або підстригтися.
Який сьогодні місячний день
Який сьогодні місячний день / Колаж Главред, фото flickr (Darkhorse Winterwolf), скріншот YouTube (Astrology Notes)

Існує думка, що Місяць, який перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 2 жовтня згідно з місячним календарем.

Вам також може бути цікаво: до чого сняться гриби за популярними сонниками чоловікам і жінкам.

Який сьогодні місячний день

2 жовтня - третя чверть спадної фази Місяця. До 18:47 - 18 день місячного циклу.

відео дня

Вплив місяця на людину 2 жовтня

Енергетика поточної місячної доби надає людині пасивність, що є природною реакцією після активного попереднього дня. Існує небезпека піддатися зовнішньому впливу і почати копіювати когось іншого. Уникайте впливу чужих думок і ілюзій; стійко чиніть опір спокусі інстинктів і похмурих думок.

Все негативне, що можуть сказати про вас в цей день, в більшості відповідає дійсності, тому не варто ображатися, а краще задумайтесь про те, як виправити свої недоліки.

Вплив Місяця 2 жовтня по сферах життя

Бізнес і гроші: перенесіть важливі справи і переговори, оскільки сьогодні не найкращий день для серйозної роботи. Подумайте про те, щоб зосередитись на поточних завданнях або навіть приділити день відпочинку, залежно від обставин. Добре буде приділити увагу сферам, пов'язаним з науковою діяльністю, творчістю і мистецтвом. З упевненістю можна звернутися до керівництва щодо вирішення невеликих, нескладних питань. Також успішно вирішуються прості фінансові задачі.

Здоров'я: уникайте вживання алкоголю і куріння, корисно провести очищення кишківника і дотримуватися голоду. Якщо у вас були заплановані хірургічні процедури, краще їх перенести. Зверніть увагу на здоров'я нирок. Рекомендується проводити очищення шкіри, робити масаж, піклуватися про омолодження і відвідувати парні лазні. У цей день краще встати раніше і лягти спати пізніше. Включіть в свій раціон горіхи і рослинну олію, а прийом м'ясної їжі обмежте.

Стосунки та шлюб: перша частина цього місячного дня характеризується конфліктами, непорозуміннями, несподіваними обставинами та раптовими неприємностями. Всі ці негативні явища, здається, виникають самі по собі, без вагомих причин. Нерозуміння і егоїзм можуть призвести до труднощів як на роботі, так і в особистому житті, до невідповідної самооцінки, а також до сварок з колегами, партнерами і близькими. Важливо пам'ятати, що цей день не підходить для укладення шлюбу, і краще утриматися від інтимних зв'язків.

Стрижка волосся: Стрижка 2 жовтня може допомогти звільнити харизму, додати сил і покращити стан здоров'я. До того ж, обрана зачіска буде довше зберігати свою форму, оскільки Місяць у фазі спадання, що означає повільний ріст волосся. Якщо ви розглядаєте ідею зміни кольору волосся, то вибирайте той колір, який був у вас в найуспішніший період життя.

Порада на 2 жовтня за місячним календарем

Стриманість і розсудливість є оптимальним станом, який слід підтримувати в цей день. Зберігайте ясність розуму і оцінюйте об'єктивно себе і оточуючих. У даний час важлива розсудливість, обережність і обачність. Слід уникати роботи з ароматами, тому не рекомендується вдихати запахи, вибирати парфуми або використовувати парфуми та дезодоранти.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти