StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Місячний календар на 13 березня: що допоможе на роботі у цей день

12 березня 2024, 19:10
309
Захворювання, що почалися в цей місячний день, і отримані травми вимагають негайного втручання.
Який сьогодні місячний день
Який сьогодні місячний день / Колаж Главред, фото Instagram (guzmanramos90), freepik

Існує думка, що Місяць, який перебуває в певній фазі, може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 12 березня згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

13 березня - Місяць, що зростає. З 7:39 - 4-й день місячного циклу. Місяць у Тельці.

Вплив Місяця на людину 13 березня

Сьогодні ви відчуваєте повноту сил і енергії. У цей період формуються ключові події місяця, тому намагайтеся налаштуватися на позитивний лад, щоб ваше життя розвивалося в хорошому напрямку найближчим часом. Будьте активними - енергія, витрачена сьогодні на справи, які дійсно важливі, повернеться вам подвійно.

відео дня

Вплив Місяця 13 березня у сферах життя

Бізнес і гроші: Проявляйте рішучість і наполегливість на роботі. У ділових питаннях проявіть бойовий дух. Сьогодні важливо бути лідером, а не послідовником. Однак обережно з агресією - інші також можуть бути бойовими. Стримуйте негативні емоції. Ніхто не має наміру поступатися. Цього дня керівники, клієнти та партнери, ймовірно, будуть налаштовані не найдоброзичливішим чином. Сміливо беріться за найскладніші завдання, не втрачайте можливості подолати труднощі. Сьогодні можна зробити багато чого! Успіх принесе торгівля, можливо, відкриються нові перспективи. Однак у фінансових питаннях краще проявити обережність - день не підходить для ухвалення рішень щодо грошей, і, отже, можуть виникнути втрати.

Здоров'я: Захворювання, що почалися в цей місячний день, і отримані травми вимагають негайного втручання. Сьогодні особливо корисно відвідати лазню. Фізичні навантаження також будуть корисними і можуть бути досить інтенсивними. Природа допоможе організму позбутися застояної енергії, наситити кров киснем, що сприятливо позначиться на самопочутті та здоров'ї. День сприятливий для занять військовими мистецтвами. Особливо корисно освоїти айкідо - день сприятливий для перемоги, використовуючи енергію супротивника (не тільки фізичну, а й психологічну).

Стрижка волосся: Підходить. Навіть якщо результат не зовсім відповідає очікуванням, волосся швидко відросте. Дерзайте!

Стосункиі шлюб: Не рекомендується розбиратися у стосунках у третій місячний день. Енергійна атмосфера дня сприяє емоційній боротьбі за лідерство. Розумно утримувати агресію, проявляти дипломатію і м'якість, дотримуючись своїх переконань. Енергія цього дня настільки сильна, що слова мають величезну міць, і навіть єдине негативне висловлювання може призвести до небажаних наслідків. Пам'ятайте, що той, хто сіє зло, пожне гіркі плоди своїх вчинків. Вважається, що сьогодні не найкращий час для вступу в шлюб - це може призвести до нестабільних подій і непередбачуваних ситуацій у сімейному житті.

Порада на 13 березня за місячним календарем

Сьогоднішній день приносить різні загрози, тому необхідно бути пильним. Повторюємо: пасивність сьогодні не рекомендується. Використовуйте свої сили для мирних цілей. Прикметою дня є масло, що розлилося, що символізує відступ від істинного шляху. Ні, тут немає жодних асоціацій із Булгаковим, але пам'ятайте про масло.

Сон на 13 березня за місячним календарем

Сни в цю місячну добу рідко збуваються.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти