StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Місячний календар 20 січня 2024 року: за що ви можете бути покарані

19 січня 2024, 19:25оновлено 20 січня, 11:26
Відкладіть нові знайомства і зустрічі, адже вони можуть не принести користі.
Місячний календар на 20 січня 2024 року
Місячний календар на 20 січня 2024 року / Колаж Главред, фото Instagram (kredek65)

Існує думка, що Місяць, що перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 20 січня згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

20 січня - зростаючий Місяць. З 11:39 - 10-й день місячного циклу. Місяць у Тельці.

Можливо, вам буде цікаво: Китайський гороскоп на 20 січня 2024: Козі - терпіння, Кабану - впевненість на роботі.

відео дня

Вплив Місяця на людину 20 січня

Можливе відвідування тривожних почуттів, страхів і похмурих думок сьогодні. Можливий прояв підвищеного зарозумілості. У будь-якому випадку, намагайтеся цього уникнути, інакше існує ризик бути покараним за гординю. Примітно, що багато людей сьогодні схильні до конфліктів, виправдовують свої помилки, перекладають відповідальність за свої промахи на інших.

Вплив Місяця 20 січня по сферах життя

Бізнес і гроші: Очікується ускладнення на роботі, і досягнення гармонії в справах буде непросто. Уникайте напружених ситуацій, спрощуйте завдання. Намагайтеся не привертати увагу керівництва; колеги, партнери, клієнти можуть бути налаштовані недружелюбно. Відкладіть нові знайомства і зустрічі, адже вони можуть не принести користі. З іншого боку, день підходить для творчої роботи, і зусиллями можна створити цінне і уваги заслуговує твір. Відмовтеся від фінансових операцій, є ризик стати жертвою обману. Також несприятливо брати кредити, віддавати борги або підписувати важливі фінансові документи. Судові справи сьогодні також краще відкласти - день невдалий для цього.

Здоров'я: У людей з хронічними захворюваннями можливі загострення хвороб серця, невралгій, фобій і депресій. Помічено, що сьогодні нерідкі випадки інтоксикацій і отруєнь. Слідкуйте за своїм здоров'ям і вживайте заходів обережності. Хвороби застерігають, що ви, можливо, вибрали невірний напрямок свого духовного розвитку.

Стрижка волосся: Не варто відкладати стрижку на сьогодні – нова зачіска буде до речі. Також можна спробувати зробити домашню маску для волосся, що може бути навіть краще.

Стосунки та шлюб: Вважається, що сьогодні невдалий день для з'ясування стосунків, може накопичитися невдоволення оточуючими вас людьми. Йти на конфлікт небезпечно для обох сторін. Романтичне побачення з протилежною статтю буде доречним і корисним, але секс може вплинути руйнівно. Вважають, що день в цілому дисгармонійний і не підходить для укладення шлюбу.

Сон в ніч з 19 на 20 січня

Сни можуть бути важкими і болісними, але не варто їм вірити.

Порада на 20 січня за місячним календарем

Будьте обережні, щоб не розлити молоко, і намагайтеся дивитися в дзеркало рідше, так як існує повір'я про розбитих дзеркалах в цей день.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти