StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Місячний календар 22 жовтня 2023: Місяць попереджає про шахрайство

21 жовтня 2023, 14:59
681
Загалом день складний у всіх сферах життя, але снам вірити не треба.
Місячний календар 22 жовтня
Місячний календар 22 жовтня / Главред, фото скріншот YouTube (Astrology Notes), flickr (Gabriel Caparó)

Існує думка, що Місяць, що перебуває у певній фазі, може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Головред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 22 жовтня згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

22 жовтня - Місяць, що росте. З 15:44 - 9-й день місячного циклу. Місяць у Водолії.

Вплив Місяця на людину 22 жовтня

Можливо, сьогодні вас відвідають тривожні почуття, страхи та похмурі думки. Можливе навіть посилення зарозумілості. У будь-якому випадку, намагайтеся уникати цього, оскільки гординя може призвести до покарання. Сьогодні характерно багато конфліктів, у яких люди виправдовують свої помилки і перекладають відповідальність інших.

відео дня

Вплив Місяця 22 жовтня за сферами життя

Бізнес та гроші: Сьогодні можуть виникнути труднощі на роботі, і досягнення гармонії та згоди викликатиме їх Намагайтеся уникати напружених ситуацій та спростіть робочі процеси. Важливо не потрапити в несхвальний погляд керівництва; ваші колеги, партнери та клієнти можуть бути налаштовані недружелюбно. Відкладіть нові зустрічі та знайомства, оскільки вони не принесуть вам користі. Однак цей день сприятливий для творчої роботи, і старанна робота може дати цінні результати. Не займайтеся фінансовими операціями та не слухайте порадників, оскільки існує ризик зіштовхнутися з шахрайством. Також не рекомендується брати кредити, сплачувати борги чи підписувати важливі фінансові документи. Судові справи також краще відкласти другого дня.

Здоров'я: Люди, які страждають на хронічні захворювання, можуть відчувати погіршення стану, особливо щодо серцевих проблем, неврозів, фобій і депресій. Також варто бути уважними до можливих отруєнь та інтоксикацій. Сьогодні важливо стежити за своїм здоров'ям, оскільки це дуже важливо. Якщо ви стикаєтеся із загостренням хвороби, це може свідчити про неправильний вибір вашого духовного шляху.

Стрижка волосся: Не варто відкладати заплановану стрижку на сьогодні - нова зачіска стане в нагоді. Альтернативно, ви можете зробити домашню маску для волосся, що може бути навіть краще.

Стосунки і шлюб: Вважається, що сьогодні не найкращий день для вирішення конфліктів у стосунках. Можливо, у вас є деяке невдоволення щодо тих, хто вас оточує, але вступати в суперечки та конфлікти може бути небезпечно для всіх сторін. Однак романтичне побачення з протилежною статтю може бути доречним і корисним, але варто уникати сексуальних стосунків, оскільки вони будуть руйнівними. Загалом вважається, що сьогоднішній день не найгармонійніший для укладення шлюбу.

Сон у ніч з 21 на 22 жовтня

Ваші сни можуть бути тяжкими та болісними, але не варто їм надто вірити.

Рада на 22 жовтня за місячним календарем

Будьте обережні, якщо випадково розлили молоко – це може віщувати нещастя. Постарайтеся сьогодні рідше виглядати у дзеркало. Не випадково пов'язують цей день з повір'ям про нещастя, пов'язані з розбитими дзеркалами.

Більше цікавого:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти