StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Місячний день 21 жовтня 2023: Місяць віщує сни, що збудуться, і підвищену чутливість

20 жовтня 2023, 12:33оновлено 21 жовтня 2023, 20:57
686
Місячний календар каже, що вам можуть затримати зарплату на роботі чи інший прибуток.
Місячний день 21 жовтня 2023: Місяць віщує сни, що збудуться, і підвищену чутливість
Місячний календар 21 жовтня / Главред, фото скріншот YouTube (Astrology Notes), flickr (Gabriel Caparó)

Існує думка, що Місяць, що перебуває у певній фазі, може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Головред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 21 жовтня згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

21 жовтня - зростаючий Місяць. З 15:16 – 8-й день місячного циклу. Місяць у Козерозі.

Можливо, вам цікаво: Місячний календар 22 жовтня 2023: Місяць попереджає про шахрайство.

відео дня

Вплив Місяця на людину 21 жовтня

Сприятливий день для всіх, хто бореться за справедливість. Енергія вашого організму продовжує збільшуватися, і тепер у вас з'являються сили для активних дій та здійснення планів.

Вплив Місяця 21 жовтня за сферами життя

Бізнес та гроші: Це чудовий час для початку нових справ та запуску проектів. Ви знайдете впевненість у своїх здібностях і своєму майбутньому. У цей період рекомендується планувати та розпочинати нові проекти, зважувати та накидати плани розвитку нових ідей, ретельно розбирати проблеми та питання як майбутнього періоду, так і ті, що залишилися нереалізованими з попереднього місяця. У фінансових справах не все йде гладко. Можливі затримки в отриманні прибутку та збитки. З іншого боку, питання нерухомості та різні організаційні справи повинні пройти без серйозних ускладнень.

Зверніть увагу на профілактику та лікування хвороб, не проживайте дні даремно. Відгукніться на кожен сигнал, який посилає ваше тіло, адже біль завжди є нагадуванням про важливість турботи про своє здоров'я. Для полегшення мігреневих нападів можна скористатися аметистом.

Стрижка волосся: Знак Козерога буде дуже сприятливо впливати на стан вашого волосся. При стрижці кінчики волосся зміцняться, що допоможе запобігти випаданню, а також зробить волосся більш м'яким і слухняним. Хімічна завивка та інші процедури будуть завдавати мінімальної шкоди і будь-яке фарбування пройде успішно.

Стосунки та шлюб: Відзначається підвищена емоційна чутливість, і ви можете важко переносити байдужість, холодність та відчуженість близьких людей. Як і в роботі, в особистій сфері настає етап актуального переосмислення стосунків, і цілком ймовірно їхнє завершення на найвищому рівні. Стрімко зароджуються нові види спілкування та знайомств. Разом із збільшенням Місяця у період зростає і життєва енергія.

Сон у ніч з 20 на 21 жовтня

Сни збуваються.

Порада на 21 жовтня за місячним календарем

Сьогодні слова мабть особливу силу. У тому числі й брехня сьогодні дуже руйнівна. Цього дня краще промовчати, тому що сказане не по ділу забере у вас енергію і ви зруйнуєте потрібну ситуацію.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти