StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Найкращий спосіб не втратити заощадження: як прибрати цвіль з доларів

12 вересня 2024, 12:19оновлено 13 вересня, 17:45
5956
Багато хто потрапляв у ситуацію, коли довелося думати, що робити з доларами у плісняві. Однак врятувати купюри досить легко, якщо знати деякі хитрощі.
доллары
Як очистити грошову купюру від цвілі / Колаж: Главред, фото: pixabay, скрін з відео

Чимало людей зберігають заощадження у не зовсім хороших умовах, навіть не підозрюючи, що це може знищити купюри. Якщо ви помітили, що ваші долари покрилися пліснявою, не варто засмучуватися, адже користувачі Quora поділилися способами, як очистити грошову купюру від цвілі.

Якщо ви турбуєтесь про правильне зберігання грошей, вас може зацікавити: не кладіть їх в кишеню без перевірки: як зрозуміти, що долари справжні.

Перед тим, як видалити цвіль з доларових купюр, переконайтеся, що вони не надто делікатні та що це насправді пліснява. Якщо ви не знаєте, який вигляд має грибок на доларах, можна відкрити зображення за відповідним запитом у Google для порівняння.

відео дня

Коли ви переконались, що це справді ваш випадок, обережно протріть уражені ділянки м’якою сухою тканиною, щоб видалити цвіль зовні.

Потім скористайтеся невеликою кількістю розведеного розчину відбілювача у пропорції 1 до 10 з водою та чистою тканиною промокніть плями на купюрі. Будьте дуже обережні, щоб не розмочити гроші.

Хоча у багатьох є сумніви щодо того, чи можна мити долари білизною, вона не становитиме небезпеки для грошей, якщо не занурювати їх у засіб повністю. А для того, щоб просушити долари, їх можна або залишити на сухому рушнику, або ж висушувати кожну купюру вручну.

Що таке Quora?

Quora - це соціальний веб-сайт запитань і відповідей та онлайн-ринок знань зі штаб-квартирою в Маунтін-В'ю, штат Каліфорнія. Він був заснований 25 червня 2009 р. і став загальнодоступним 21 червня 2010 р. Користувачі можуть співпрацювати, редагуючи запитання та коментуючи відповіді, надані іншими користувачами. Станом на 2020 р. веб-сайт відвідували 300 мільйонів користувачів щомісяця, повідомляє Вікіпедія.

Інші новини, що можуть вас зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти