StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Що робити з цвіллю на стінах: прості, але дуже хороші рішення

30 серпня 2024, 18:05
503
Як позбутися цвілі на стінах у приватному будинку і квартирі ви можете дізнатися після того, як ознайомитеся з порадами і зрозумієте, який засіб краще купити.
пліснява
Що робити, якщо на стіні утворилася пліснява, і як її позбутися / Скріншот YouTube

Багатьом цікаво, який найефективніший засіб від цвілі на стінах. Тим, хто вже боровся з грибком, добре відомо, що головне не лише знищити плісняву, а й створити такі умови, щоб вона не з'являлася. Ми розповімо про засіб і поради, які мають допомогти вирішити проблему.

Автор YouTube-каналу Майстер до всіх справ розповів, як боротися з пліснявою, і що потрібно робити для того, щоб вона не з'являлася.

Як вивести цвіль на стіні

Утеплення стіни для боротьби з цвіллю

Щоб позбутися цвілі, потрібно стіну, яка схильна до грибка, утеплити із зовнішнього боку екструзійним пінополістиролом. Автор стверджує, що раніше утеплення не було, і, ймовірно, тому стіна і промерзала. Зовні холод, а зсередини - тепло, внаслідок чого кондесація вологи призвела до утворення цвілі.

Чим можна видаляти цвіль зі стіни

В огляді сказано, що користувалися засобом Goodhim 8в1. Однак ви можете вибрати й зовсім інший, відповідний для вас засіб, порадившись із фахівцем.

Обробка стіни проти цвілі

Засіб потрібно залити в пульверизатор і три рази нанести на стінку з перервами на 30 хвилин. Далі очищаємо стінку.

Що робити, щоб не було цвілі

Якщо у вас така сама ситуація, як і в автора, - стіна розташована у вітряному місці й постійно під загрозою промерзання - краще не ставити впритул до неї шафи, вішалки й не вішати максимально близько до стіни полицю. Краще набити брусок 20-30 мм і потім уже щось ставити. Брусок допоможе забезпечити вентиляцію простору, щоб повітря не застоювалося.

Дивіться відео, як позбутися цвілі та не допустити її появи:

Що таке Мастер до всех дел?

Майстер до всіх справ - це YouTube-канал будівельника, який показує різні лайфахи, пов'язані з ремонтами. У каналу понад 7,5 млн переглядів, зазначено в описі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти