StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як можна зарядити ноутбук без світла: дуже простий, але ефективний спосіб

3 липня 2024, 17:51
449
Як зарядити ноутбук, якщо немає розетки - використати пауербанк і кабель, продуктивність зарядки залежатиме від характеристик ваших пристроїв.
ноутбук
Як можна зарядити ноутбук через USB і пауербанк / Скріншот YouTube

Ноутбук стає нашою головною робочою станцією в моменти частих відключень електрики. Пристрій можна заряджати і залишатися на зв'язку на роботі. Багато хто задається питанням, як зарядити ноутбук без зарядки в домашніх умовах, і ми розповімо про спосіб із пауербанком.

Автор YouTube-каналу Alex Boyko показав, як можна заряджати ноутбук за допомогою павербанка, і пояснив, які характеристики має мати батарея для гарної зарядки.

Як за допомогою повербанка зарядити ноутбук

Підберіть павербанк

Щоб добре заряджати свій ноутбук, потрібно придбати павербанк на 30 000 міліампер-годин. Потужність має бути 50-60 ват. Він має видавати 20 вольт.

Купіть кабель

Потрібно придбати кабель-конвертер: з одного боку в нього має бути USB Type C конвектор, а з іншого - конектор, як на шнурі до вашого ноутбука. Необхідні кабелі та перехідники можна придбати в Інтернеті.

Ставимо ноутбук на зарядку

Підключаємо за допомогою кабелю ноутбук до павербанка і перевіряємо зарядку. Швидкість зарядки залежить від можливостей павербанка і пропускної здатності кабелю. Ці параметри потрібно подивитися в інструкції до кабелю і батареї.

Що таке павербанк

Павербанк - це портативний пристрій, який зберігає енергію у вбудованому акумуляторі. Павербанки бувають різних розмірів і, як правило, базуються на літій-іонних акумуляторах. Павербанк містить елементи акумулятора і схему перетворювача напруги, повідомляє Вікіпедія.

Деякі павербанки здатні передавати енергію бездротовим способом, деякі оснащені світлодіодним ліхтариком для випадкового освітлення з близької відстані, коли це необхідно, а деякі мають функцію наскрізної зарядки, яка дозволяє подавати енергію через свої USB-порти, одночасно заряджаючись самі. Деякі великі павербанки мають роз'єми постійного струму (або роз'єми "бочка") для більш високих вимог до потужності, наприклад, ноутбуків.

Дивіться відео, як просто зарядити ноутбук від павербанка:

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти