StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як поводиться людина яка бреше: 6 ознак, за якими ви розкусите брехуна

23 серпня 2023, 14:29
40147
Гавред розповість, куди дивиться людина, якщо вона бреше і як розпізнати брехню по погляду.
Як поводиться людина яка бреше
Як поводиться людина яка бреше / колаж: Главред, фото: pexels

Брехня - це завжди неприємно, проте її можна досить просто розпізнати, якщо навчитися правильно спостерігати за людиною під час розмови. Ми розповімо, як по голосу визначити бреше людина чи ні.

Як поводиться людина яка бреше

Кожна людина хотіла б жити в світі, де не існує брехні, проте всі ми неідеальні і це неможливо. При цьому, володіючи деякими навичками, брехню можна розпізнати і знадобиться для цього тільки уважність.

Як правило, людина, яка бреше - хвилюється і це хвилювання починає її видавати через запинки в мові, зайві слова, невластиву манеру говоріння (якщо, наприклад, людина завжди говорить повільно, а зараз раптом заговорила швидко). Мову контролювати важко, коли є певні хвилювання. Однак є й інші способи зрозуміти, що людина нечесна.

відео дня

Куди дивиться людина якщо вона бреше

Обчислити брехню нескладно і по погляду людини під час розмови. Правша, коли говорить правду про те, що відбувалося - завжди дивиться в бік свого лівого вуха. У тому випадку, якщо погляд буде направлятися вправо - це значить, що звучить неправда. Все те ж саме відбувається з лівшею, тільки навпаки.

Які жести говорять про брехню

Про те, що людина не зовсім чесна, можуть розповісти руху її тіла. Коли той, з ким ви говорите - нечесний, він, наприклад, часто моргає і його очі "бігають". Також брехуни досить часто чіпають свій ніс, прикривають рот і підтискають губи, намагаючись на підсвідомості "приховати" свою брехню. І, звичайно, міміка, якщо бути особливо уважним, можна помітити, як міміка брехуна змінюється за долі секунди.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти