StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Середина місяця буде найгіршим часом: названо головні небезпеки на липень 2024

25 червня 2024, 13:12оновлено 25 червня, 13:53
641
В середині місяця зірки обіцяють найскладнішу ситуацію з енергетикою в Україні, коли Марс зійдеться з Ураном, каже Росс.
Середина місяця буде найгіршим часом: названо головні небезпеки на липень 2024
Середина місяця буде найгіршим часом, каже Росс / колаж: Главред, фото: УНІАН, pixabay

Липень 2024 року буде більше спокійним, ніж напруженим. Однак, аспект Марса й Урана 15 липня створюватиме конфліктні ситуації та складнощі. Через це можливі "наїзди". Про це Главреду розповів астролог Влад Росс.

Він зауважив, що у середині місяця можливі різні неприємності, особливо з податковою.

"Також середина липня буде найгіршим часом через високу ймовірність ДТП і нещасних випадків. Досить травмонебезпечний період. Події в ці дні будуть вкрай непередбачуваними, тому потрібно бути гранично обережними", - наголосив астролог.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Крім того, за його словами, в середині місяця зірки обіцяють найскладнішу ситуацію з енергетикою в Україні, коли Марс зійдеться з Ураном.

"Найімовірніше, цими днями буде спекотно, і багато хто ввімкне кондиціонери - навантаження на систему збільшиться, у підсумку багато українців сидітимуть без світла", - додав Росс.

Дивіться відео з астрологічним прогнозом на липень 2024 року від Влада Росса:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти