StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Місяць буде дуже складним: 4 знакам зодіаку дуже не пощастить у листопаді

4 листопада 2023, 05:26
6563
У Левів будуть проблеми з фінансами і в особистому житті. Козерога можуть навіть посадити у в'язницю, якщо є проблеми із законом, свідчить гороскоп.
Влад Росс, гороскоп
Влад Росс назвав невдах листопада 2023 / Колаж: Главред, фото: УНІАН, pixabay.com

Астролог Влад Росс склав гороскоп на листопад 2023 і розповів, кому зі знаків зодіаку не пощастить в останній місяць осені.

Тельцям краще не квапити події, нехай все йде своєю чергою. На Раків чекає багато клопоту, часу на відпочинок не залишиться. У Левів будуть проблеми з фінансами і в особистому житті. Козерога можуть навіть посадити у в'язницю, якщо є проблеми із законом.

Гороскоп на листопад 2023 - Телець

Листопад-2023 для Тельця пройде під знаком "мінус".

"Тельцю потрібно проводити час у звичній домашній обстановці. В цей час він буде схильний спілкуватися лише з близькими людьми і друзями. Телець не буде шукати нових знайомств, оскільки буде підозрілий та не захоче впускати сторонніх в свій внутрішній світ. Зараз Тельцю варто приділити увагу своєму внутрішньому стану і подумати про подальші плани. Головне - не піддаватися негативу", - сказав Росс Главреду.

Також Тельцю важливо бути обережним при укладанні домовленостей і угод. Збільшені амбіції можна буде направити на збільшення фінансового благополуччя.

Сприятливі дні листопада 2023 року для Тельця: 1, 9, 12, 16, 26, 29.

Несприятливі дні листопада для Тельця: 4, 7, 11, 19, 20, 24.

Кар'єра. У листопаді 2023-го Тельцю краще не квапити події. Нехай все йде своєю чергою, повільно та вірно. Успіх у справах, родина та будинок будуть виліковувати поранені нерви. У листопаді не час для грандіозних перетворень, а ось планувати їх вже можна.

Листопад буде гарним часом для підвищення професійної кваліфікації. З одного боку, Телець може втратити роботу, а з іншого – перекваліфікуватися на когось іншого. Найімовірніше, начальство не відмовиться фінансувати навчання Тельця, якщо захоче бачити його на новій посаді, тому можна сміливо обговорювати це питання. Причому якщо Телець пройде курси підвищення кваліфікації, вже в грудні у нього підвищиться і зарплата. Навіть якщо з місцем роботи не вийде домовитися про оплату курсів, то графік роботи підлаштувати під навчання можна буде напевно, особливо людям, учням на заочному або тим, хто бажає відновити своє навчання в університеті.

Розумова праця в цей період не лише принесе задоволення Тельцю, а й призведе до отримання непоганих результатів. Головне - не лінуватися. Часом дрібниці будуть допомагати вирішити непросте завдання.

"Найгірше, що може чекати Тельця в цьому місяці – конфлікт або судовий розгляд, оскільки Марс все ще перебуватиме в будинку судів і наслідків. Тому вплутуватися в конфлікти Тельцю категорично не можна", - порадив Влад Росс.

Гроші. У фінансовій сфері життя Тельця в листопаді 2023 року все буде більш-менш стабільно. Грошей буде вистачати на задоволення бажань Тельця, але перш ніж відправитися в магазин зі значною сумою грошей, обговоріть доцільність покупок з близькими, інакше можна витратити все.

Особисте життя. У листопаді 2023 року особисте життя Тельцю буде приносити лише радість. Будь-які розбіжності зійдуть нанівець в кінці місяця, образи зникнуть, а потреба бути разом з коханою людиною в кінці місяця різко посилиться, особливо при переході Марса в знак Стрільця.

Затишна домашня обстановка дозволить Тельцю відчути, чого насправді хоче його кохана людина. Потрібно постаратися задовольнити найщиріші бажання другої половинки.

В останній тиждень листопада у Тельця може з'явитися новий сексуальний партнер.

Одиноким Тельцям не варто соромитися та недооцінювати свої сили. Телець неодмінно приверне увагу того, хто подобається, якщо забуде про умовності й переможе свої внутрішні страхи. Знайти спільну мову з потенційним партнером Телець зможе в процесі спільної діяльності, пов'язаної з творчістю або організацією будь-якого заходу.

Здоров'я. У листопаді-2023 Тельцю слід уникати фізичних навантажень і відмовитися від походів в зал, де б він піднімав важку штангу. Це пов'язано з тим, що серцево-судинна система в цьому місяці може давати збій. Можуть виникнути напружені ситуації та під час бігу вранці, що може навіть привести до інсульту. Також слід приділити увагу зору, сходити до офтальмолога. Робота за комп'ютером, перегляд телевізора і надмірне використання різних гаджетів можуть привести до того, що очі Тельця будуть дуже втомлюватися, внаслідок чого почне падати зір, очі можуть почати сльозитися, буде підвищуватися внутрішньочерепний або внутрішньоочний тиск. Слід пропити вітамінний комплекс, до складу якого входить чорниця, і не забувати про гімнастику очей.

Гороскоп на листопад 2023 - Рак

У листопаді 2023 року Раку навряд чи вдасться розслабитися і подумати про що-небудь, крім роботи. Місяць буде складним, під знаком "мінус". Відпочинок Раку точно не світить: щойно він успішно розв‘яже одну виробничу проблему, зрозуміє, що у начальства ще є значний запас доручень для нього. Раку постійно доведеться долати якісь труднощі та підтягувати "хвости", залишені іншими колегами.

З іншого боку, саме в листопаді у Раку з'явиться можливість втілити в життя деякі мрії, реалізувати стартапи і проекти. Однак на шляху до успіху можуть виникнути перешкоди, особливо в першій декаді місяця, коли Сатурн буде розвертатися.

Положення планет посилюватиме такі риси Раків як нестриманість, образливість і навіть агресивність. Важливо намагатися не піддаватися цьому впливу, адже навчившись контролювати власні емоції, Рак забезпечить собі спокій. Краще в цьому місяці задкувати назад, як це зазвичай і робить Рак.

Сприятливі дні листопада 2023 року для Раків: 1, 2, 6, 10, 11, 16, 28.

Несприятливі дні листопада для Раків: 9, 13, 18, 19, 23, 26.

Кар'єра. У листопаді 2023 року Раку доведеться працювати, як на каторзі. Ймовірні незаплановані відрядження. Раків можуть відправити на фронт, на передову.

З іншого боку, професійний потенціал може розкритися в цей період більше, ніж будь-коли. Може бути змінена кваліфікація. На роботі можуть виникнути непередбачені обставини, знадобиться підготувати якісь документи або розробити цілий новий проект. Раку буде під силу розрулити цю ситуацію, особливо в кінці місяця, коли Марс увійде в знак Стрільця.

Вже з середини місяця складеться сприятлива ситуація, оскільки Венера перейде в знак Терези. Рак знайде серйозну опору, що стане для нього важливим фундаментом. Вкрай сприятлива ситуація в плані покупки нерухомості.

Також листопад буде хорошим періодом для того, щоб Рак попросив у начальства надбавку до зарплати або премію.

Гроші. Фінансова сторона життя в листопаді 2023 року буде досить стабільною. Найщедрішою буде друга половина місяця.

Особисте життя. Побачення наосліп і поцілунки з незнайомцями зазвичай зовсім не для Раків, але в листопаді 2023-го все буде інакше. Рак може познайомитися з кимось в Інтернеті. Йому належить побувати в ролі спокусника, і такий експеримент виявиться вдалим і допоможе зав'язати стосунки одиноким Ракам.

У другій половині листопада у сімейних Раків можливі невеликі сварки з чоловіком. Причиною можуть стати невиконані обіцянки. Не потрібно придумувати собі виправдання, а потрібно просто пояснити обранцеві причини – вона або він вас зрозуміє, і на цьому конфлікт, найімовірніше, буде вичерпаний.

Здоров'я. Раку в листопаді слід зайнятися профілактикою серцево-судинних захворювань. Особливо благотворними виявляться лікувальна фізкультура, йога і гімнастика. Тренування будуть корисні не лише для серця, але і посприяють зміцненню імунітету. Важливо в листопаді намагатися не контактувати з застудженими людьми і одягатися по погоді, щоб уникнути ГРВІ. Потрібно побоюватися проливних дощів і перебування на холоді.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Гороскоп на листопад 2023 - Лев

У листопаді 2023 року Льву буде необхідно приборкати свою вдачу, інакше емоції будуть його захльостувати. Чуйність оточуючих і добру пораду можуть змінити ситуацію на краще. В цілому, листопад буде досить складним.

У цьому місяці точно не варто затівати розмови по душах з малознайомими людьми, оскільки все сказане може обернутися проти самого Льва.

Сприятливі дні листопада 2023 року для Лева: 4, 5, 8, 9, 18, 23.

Несприятливі дні листопада для Лева: 1, 3, 10, 12, 20, 28, 30.

Кар'єра. На роботі потрібно поводитися вкрай дипломатично, але робити це буде дуже важко. По можливості потрібно спробувати перекласти відповідальність за ведення важливих переговорів на когось іншого. Людина, яка заспокійливо буде діяти на Лева, зможе згладити всі гострі кути, і така людина в оточенні точно знайдеться.

Деякий спад активності й напруженості буде спостерігатися після 24 листопада. В цей час Леву буде дуже складно працювати з повною самовіддачею, але за це не варто себе лаяти або намагатися стрибнути вище голови, адже таким чином залишки енергії будуть розтрачені даремно, а домогтися нічого не вдасться. Краще відкласти на пізніше рішення трудомістких завдань і зайнятися рутинними справами, нудними і простими.

Гроші. Фінанси в листопаді 2023 року для Лева будуть болючою темою. У нього абсолютно не буде бажання працювати заради грошей. Але з любові до ближнього він все-таки буде це робити. Ситуація зміниться, коли зміниться настрій Лева та його ставлення до роботи.

Особисте життя. У листопаді 2023 року в особистому житті Лева підстерігають образливість і ревнощі. Його коханці або коханки будуть міркувати нерозумно, особливо в момент напруги почуттів, але Леву потрібно буде постаратися взяти себе в руки і не дивитися вовком на весь білий світ, інакше складнощів у стосунках з улюбленими людьми не уникнути.

Не виключено, що в цей період в оточенні Лева з'явиться людина, чиї манери і стиль мислення будуть дуже близькі. І тоді у Лева з'явиться унікальна можливість подивитися на себе з боку, побачити позитивні і негативні риси характеру.

Здоров'я. Щоб уникнути проблем зі здоров'ям в листопаді 2023 року Леву необхідно менше часу проводити в людних місцях, одягатися по погоді та не їсти в місцях громадського харчування, інакше є ризик отруїтися. Також неухильно потрібно дотримуватися правил особистої гігієни. У листопаді буде сприятливий час, щоб зайнятися профілактикою різних захворювань, а в раціоні харчування повинні з'явитися продукти, які містять вітаміни А і С. Слід включити в раціон курагу, апельсини, лимони, морква і шпинат.

Дивіться відеоверсію гороскопу на листопад 2023 року від астролога Влада Росса:

Гороскоп на листопад 2023 - Козеріг

У листопаді 2023 року Козеріг, як правило, недовірливий знак, зможе покластися на думку партнерів. Якщо партнери запропонують йому новий проект, то, тим більше, варто прислухатися.

У цьому місяці Козерогу важливо проявляти тактовність, не витрачати даремно час і гроші, оскільки листопад буде досить важким і вкрай невдалим періодом для нього. Це пов'язано з тим, що Сатурн, який керує цим знаком, буде розвертатися і деякий час буде статичним. Особливо порожній може виявитися перша половина місяця.

Сприятливі дні листопада 2023 року для Козерога: 2, 9, 12, 20, 22.

Несприятливі дні листопада для Козерога: 4, 5, 14, 18, 26, 28.

Кар'єр. У листопаді 2023 року Козерогу не варто проявляти зайву самовпевненість, особливо якщо він в підлеглому становищі. Не варто брати на себе додаткову відповідальність. Ініціатива - справа хороша, але не варто забувати про логіку. Важливо прислухатися до порад, вчитися на чужих помилках, ретельно вибирати союзників. У цьому місяці стане в нагоді здатність Козерога визначати хороших і поганих людей. Потрібно об'єктивно оцінювати свої можливості та можливості оточуючих, а також дотримуватися справедливість у всьому.

Слід урізноманітнити відпочинок - це піде на користь, наприклад, сприятливо буде відправитися на екзотичні острови. Навіть стати Робінзоном на місяць для Козерога буде сприятливо.

Козерога можуть посадити до в'язниці, якщо він не в ладах із законом.

Гроші. Друга половина листопада у Козерога буде сприятлива для вирішення фінансових питань. Будь-які грошові операції можуть бути вдалими. А ось в першу половину будь-які інвестиції підуть в порожнечу.

Особисте життя. Сумніви Козерога в тому, що його друга половина охолола по відношенню до нього, не будуть коштувати і виїденого яйця. Просто робочі проблеми в листопаді можуть взяти кохану людину Козерога в оборот, але він буде мріяти про швидку зустрічі з ним. У листопаді Козерогу буде потрібна емоційна підживлення. Не потрібно заганяти себе в кут, інакше можна наламати дров як в особистому житті, так і у громадському.

Здоров'я. У листопаді 2023 року Козерогу необхідно підтримувати роботу щитовидної залози, відвідати ендокринолога. Слід вживати більше йодовмісних продуктів. Не варто приймати ліки або БАДи без консультації з лікарем. Важливо одягатися по погоді, оскільки є небезпека переохолодження в першій половині місяця. Також є ризик підчепити коронавірус.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти