StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп Таро на тиждень 17-23 липня: Льву - баланс, Діві - підвищення

14 липня 2023, 13:29
Астрологічний прогноз карт Таро підготує всі знаки зодіаку до подій прийдешнього тижня.
Гороскоп Таро на тиждень 17-23 липня
Гороскоп Таро на тиждень 17-23 липня / колаж: Главред, фото: pexels

Для всіх знаків зодіаку на тиждень 17-23 липня карти Таро пророкують різне. Комусь насолода, а комусь рішення.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: Смерть

Це не фізична смерть - скоріше, це трансформація себе і звільнення від речей, які більше не служать нам. За що ви тримаєтесь, що вам потрібно відпустити? Завершення цієї глави вашого життя може прокласти шлях до чогось набагато більшого в майбутньому.

відео дня

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: Паж кубків

Паж кубків закликає вас повернутися до того часу у вашому житті, коли ви були більш дитячими, більш безстрашними, більш ідеалістичними. Можливо, минулі чи останні обставини зробили вас більш цинічними та закритими, щоб захистити себе від болю.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: Сім пентаклів

Ваша карта на цьому тижні 7 пентаклей, нагадує вам, що нічого вартого не можна отримати за одну ніч. Можливо, ви працювали над проектом чи сферою свого життя і ще не пожинали плоди своїх зусиль. Зрозуміло, що це стало для вас джерелом розчарування.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: лицар мечів

Можливо, вас ніщо не зупинить на цьому тижні... але чи добре це? Лицар мечів - це карта, яка застерігає від прагнення до того, чого ви хочете, будь-якою ціною. Так, добре мати вперті амбіції, але тільки тоді, коли ви спочатку обміркуєте всі проблеми і наслідки.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: Помірність

Помірність - це карта балансу та помірності. Отримання цієї картки означає необхідність зберігати більш плавний настрій, проявляючи терпіння і пристосовність, наскільки це можливо. Можливо, ви чинили опір змінам у своєму житті або дозволяли стресовій ситуації взяти верх над вами.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Король жезлів

Цього тижня ви можете отримати можливість, і Король жезлів визнає, що у вас є сила і стійкість, щоб прийняти її! Ви ухилялися від керівних посад у минулому? Ви відчували себе пригніченими, беручи на себе більше обов'язків? Настав час твердо стояти в своїх силах і володіти своїми баченнями.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Верховна жриця

Верховна жриця - це перш за все карта інтуїції. Цього тижня вас закликають попрацювати над своїми навичками сприйняття, щоб ви могли точно налаштувати свою здатність чути свій внутрішній голос і отримувати повідомлення від несвідомого.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Імператриця

Отримання карти Імператриця сигналізує про те, що цей тиждень присвячений отриманню подарунків, які оточують вас всюди. Легко захопитися шаленим ритмом повсякденного життя, але тепер вас закликають зупинитися, сповільнитися і з'єднатися зі своїми почуттями.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: Туз кубків

На цьому тижні вас чекає хвиля гарного настрою! Туз кубків сигналізує про час, переповнений позитивною емоційною енергією. Щастя, творчість і співчуття – все це ви можете взяти. Це також означає можливість зміцнити існуючі стосунки і, можливо, зустріти нового друга чи коханого!

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта: Суд

Ви можете опинитися на порозі рішення, яке матиме довгострокові наслідки! Ви вже деякий час стоїте на цьому перехресті, не знаючи, яким шляхом йти. Карта справедливості знає, що найкращий вибір походить від ідеального поєднання розуму та серця.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Сила

Карта сили сигналізує про те, що у вас є внутрішня сила духу, необхідна для того, щоб витончено впоратися зі складною життєвою ситуацією. Легко загубитися в таких емоціях, як гнів, смуток, страх чи сором, але цього тижня вас закликають піднятися над цим і зберігати спокій у цей час негараздів.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: вісімка пентаклей

Цього тижня вісімка пентаклів заохочує вас використати свої творчі таланти з користю та наполегливо працювати над ними. Чим більше ви створюєте і відточуєте свою майстерність, тим більше інших помічають те, що ви робите, і тим більше ви надихаєтеся.

Джерело

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти