StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на травень 2023 року для Овнів: місяць принесе величезний фінансовий успіх

26 квітня 2023, 07:42оновлено 26 квітня 2023, 08:19
У найближчий рік у всіх Овнів покращиться фінансове становище. Позитивні зміни почнуться вже 17 травня, свідчить гороскоп.
Анжела Перл, гороскоп
Анжела Перл склала гороскоп Овен на травень 2023 / Фото: ua.depositphotos.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на травень 2023 року для Овнів. Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, весь рік даватиме представникам знака нові можливості для доходу, будуть з'являтися джерела отримання прибутку. У Овнів розшириться картина світу, вони зрозуміють, як розкрити свої таланти й монетизувати їх.

Також, за словами астролога, можна піднімати вартість послуг або виросте в ціні майно. Всі ці зміни Овни почнуть відчувати вже з 17 травня.

"З'являться якісь ідеї співпраці, мож, ви вийдете заміж або одружитеся, доходи будуть спільними. А, може, буде підвищення на роботі", - розповіла Перл і додала, що абсолютно у всіх Овнів зміниться фінансове становище впродовж найближчих 12 місяців.

5 травня закінчується коридор затемнень, який розпочався два тижні тому, 20 квітня. Упродовж двох років затемнення проходили в будинку фінансів, і це останнє в цьому секторі.

"Ви повинні повністю визначитися зі своїми інвестиціями або зі своїми доходами, із загальними фінансами. Може, це стосується поділу майна, аліментів, кредитів. Можливо ви закриєте іпотеку, вам повернуть борг, завершиться якась справа, пов'язана зі спадщиною. Висвітяться якісь психологічні проблеми. Ви дізнаєтеся, чому вас турбує щось або не дає спокою. Ви можете позбутися якихось страхів, опрацювати їх", - каже гороскоп.

8 травня чекайте подій, пов'язаних з романтичними стосунками. Овни можуть укласти якийсь контракт. Вдома буде свято, приїдуть гості.

15 травня Меркурій розвертається в прямий рух та принесе Овнам гроші, доходи, прибуток.

17 травня Юпітер переходить в сектор грошей та може і збільшувати витрати.

19 травня - молодик також пройде в секторі грошей та принесе нову енергію у фінансовий сектор.

"У Овнів ніби відкривається нове дихання. Буде такий стан, коли ви подумаєте: "Я можу, у мене вийде, тепер я точно знаю, що я буду робити, чим я буду займатися, як я буду заробляти", тому що другий будинок - це ще сектор самооцінки", - розповіла астролог.

За її словами, у Овнів з'явиться більше можливостей, енергії та бажання щось робити.

Більш детально гороскоп для Овнів на травень 2023 від Анжели Перл дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти