StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на серпень 2021 для Овна: в яких сферах буде щастити одному з фаворитів місяця

31 липня 2021, 11:32
Допомога, яку Овен надасть у серпні своїм друзям, принесе йому в майбутньому непогані дивіденди.
Астролог Влад Росс склав гороскоп на серпень для Овна
Астролог Влад Росс передрік Овну вдалий серпень-2021 / Анастасія Олейникова для Главреда

На Овна в серпні 2021 року чекає сприятливий період, навіть попри те, що йому доведеться відчути енергетичний спад, який виглядатиме як утома, що накопичилася і наслідком якої стане зниження ділової та соціальної активності. Тому Овну в серпні дуже важливо знайти час і можливості відпочити, особливо в першій половині місяця.

Втім, зниження активності Овна буде тільки видимістю. Насправді, він буде зайнятий вирішенням питань, які будуть здійснювати безпосередній вплив на суть процесів, що тривають.

Головні події серпня відбудуться в області близьких відносин. Для однієї частини Овнів ареною емоційних битв стане сімейне вогнище, для іншої – все коло найближчих громадських зв'язків.

Втім, слід зазначити, що струси будуть носити позитивний відтінок. Особливо це стосується сімейних справ, де Овну все буде вдаватися. Найімовірніше, в серпні Овен доб'ється від близьких повного розуміння його ролі в суспільних процесах.

Може статися і так, що в серпні члени сім'ї стануть ревнувати Овна до його соціального стану, але масштаби ревнощів, швидше за все, не стануть загрозливими для представників цього знака Зодіаку.

У сфері ділових інтересів Овен зможе проявити себе тільки в середині місяця – тільки при входженні Меркурія у знак Діви на Овна в справах чекає удача. Саме в цей час глибинне осмислення того, що відбувається, перетвориться на конкретні видимі програми. Внутрішня зібраність, яка спостерігатиметься у Овна в цей період, допоможе проявити йому себе в якості рушійної сили певного проекту.

Слід мати на увазі, що найбільш вдалими днями для реалізації професійних планів буде період кінця другої декади серпня.

читайте такожПожежі, вал роботи і табу на відпустку: що обіцяє гороскоп від Влада Росса на серпень-2021

Також слід звернути увагу на необхідність активної участі Овна в житті його друзів і товаришів по службі. У гороскопі Овна на серпень є вказівки на те, що в першій декаді місяця до нього можуть звернутися за допомогою, і це прохання виявиться не порожнім струсом повітря – зрештою підтримка, яку Овен надасть друзям, створить нові соціальні зв'язки і зміцнить його власне становище на досить тривалий період часу.

Отже, Овен сміливо може дерзати – це його місяць.

Замовити персональний гороскоп у Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти