StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Шмиг-шмиг – і все": чого чекати від прем'єрства "хитрого" Шмигаля

4 квітня 2020, 05:02оновлено 16 серпня 2023, 15:27
За словами Росса, новий прем'єр схильний до закулісних ігор і підкилимових дій.
Шмигаль
За словами астролога, від прем'єра Шмигаля столипінських реформ точно чекати не варто / УНІАН

Не так давно призначений на посаду прем'єр-міністра України Денис Шмигаль навряд чи довго протримається на цій посаді, зате за час його прем'єрства суттєво наростить вплив Рінат Ахметов.

Про це в коментарі Главреду заявив астролог Влад Росс.

"Шмигаль був призначений прем'єром 4 березня – на ретроградному Меркурії. А це говорить про те, що він може протриматися на посаді до осені, максимум – до кінця року. Його прем'єрство буде недовгим. Шмиг-шмиг – і все, розчиниться в повітрі", – зазначив Росс.

відео дня

При цьому астролог зазначив, що сама дата, 4 березня, була сприятливою для Дениса Шмигаля, оскільки "всі зірки, крім Меркурія, були більш-менш стабільні".

"Ретроградний Меркурій не дозволить прем'єрству тривати довго, і через півроку після обрання неминуче почнуться проблеми", – додав Росс.

За словами Влада Росса, гороскоп Шмигаля говорить про нього, як про дуже неоднозначну людину.

"Зірки кажуть, що він – дуже, вибачте, хитрожопа людина, схильна до підкилимових дій. Він здатний багато про що домовитися непублічно і тишком-нишком від усіх, тобто підкилимно. Здавалося б, Шмигаль, тільки-но прийшов працювати в Кабмін, став заступником прем'єра Гончарука, але не минуло й місяця, як він підсидів свого шефа", – зазначив астролог.

Росс вважає, що новий прем'єр схильний до закулісних інтриг.

"Чорний Місяць в його гороскопі – у Рибах, що говорить про майстерного підлесника, людину, здатну домовитися з усіма – з будь-яким олігархом, з будь-якою впливовою фігурою. Він дуже хитрий закулісний інтриган", – додав Влад Росс.

Інший показник в гороскопі Дениса Шмигаля, за словами астролога, визначив, що на прем'єрську посаду він був призначений в кризовий для держави період, а не у відносно спокійний час.

"Меркурій у поєднанні з Плутоном завжди вказує на те, що ця людина буде виконувати роль кризового менеджера. Невипадково Шмигаль став прем'єром в розпал кризи в різних сферах, в самий складний період для країни. На це вказує і жорсткий квадрат між Ураном і Сатурном, де Уран – це кризова планета Сатурн – кар'єра. Люди з таким показником або приходять на важливу посаду в кризовій ситуації, або самі створюють кризи", – розповів Влад Росс.

На думку астролога, Денис Шмигаль не зможе довго протриматися не тільки на посаді прем'єра, але й взагалі, у великій політиці.

"Великої політичної кар'єри в його гороскопі я не бачу. Незважаючи на те, що Шмигаль зовні схожий на Столипіна, столипінських реформ від нього не дочекаєшся. Жорсткий квадрат між Сатурном і Ураном говорить про те, що його політична зірка як швидко зійшла, так швидко і згасне", – зазначив Росс.

При цьому Влад Росс зазначив, що рано чи пізно Володимиру Зеленському доведеться призначити прем'єром не "нове обличчя", а людину з минулого, з досвідом.

Крім того, астролог вважає, що за час прем'єрства Шмигаля суттєво збільшить свій вплив Рінат Ахметов.

"Не дарма нинішнього прем'єра називають "людиною Ахметова"… Ахметов посилиться за цей час. Взагалі, велика проблема Зеленського в тому, що він намагається домовлятися з олігархами… Йому потрібно зрозуміти: для того, аби чогось досягнути та якісно на краще щось змінити в Україні, він має оголосити війну всім олігархам", – наголосив Росс.

Замовити персональний гороскоп у Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти