StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Астролог оцінив імовірність прем'єрства Тігіпка

27 лютого 2020, 15:39
За словами Росса, гороскоп Тігіпка вказує на його здатність відродити українську економіку.
Астролог покладає великі сподівання на тандем президента-Водолія Зеленського і прем'єра-Водолія Тігіпка / УНІАН
Астролог покладає великі сподівання на тандем президента-Водолія Зеленського і прем'єра-Водолія Тігіпка / УНІАН

Гороскоп Сергія Тігіпка говорить про те, що у 2020 році дійсно можливе його повернення у велику політику. Тому повідомлення ЗМІ про те, що Тігіпко може замінити на посаді прем'єр-міністра України Олексія Гончарука, найімовірніше, виявляться правдою. Про це в коментарі Главреду заявив астролог Влад Росс.

При цьому астролог одразу запевнив, що таке кадрове рішення не спричинить падіння рейтингів президента Володимира Зеленського. За словами Росса, кого б Зеленський не захотів бачити на посаді глави уряду, "все одно підніметься крик, що новий прем'єр – зрадник".

Влад Росс зізнався, що років п'ять-сім тому консультував Сергія Тігіпка, тож від нього знає не тільки точну дату, але і час його народження. Тому астролог з упевненістю заявляє, що Тігіпко – це "висхідний Козеріг".

відео дня

"У гороскопі Сергія Тігіпка Плутон проходить по головній точки асценденту. А Плутон завжди вказує на владу і успіх. Річний соляр на 2020-й у Тігіпка – дуже потужний і вказує на гарні можливості повернутися в політику, перетворити свою діяльність. Він у цей період може робити великі ставки", – розповів Влад Росс.

Астролог вказує й на інше сприятливе поєднання планет в гороскопі Тігіпка – Марс у поєднанні з Юпітером.

"Це – планета королів! Така комбінація дасть Тігіпку можливість обійняти дуже високу і впливову посаду. Тому ймовірність того, що він стане прем'єром у цьому році, дуже велика", – зазначив Росс.

При цьому астролог запевнив, що Тігіпко зуміє проявити себе на посаді глави уряду дуже добре.

"У нас складеться відмінний ефективний тандем: при президенті-Водолії Зеленскому буде прем'єр-Водолій Тігіпко", – додав Влад Росс.

Враховуючи, що Тігіпко – це, як висловився Росс, "козерожий Водолій", це накладає певний відбиток на його характер.

"Він – дуже жорстка людина через такий показник у гороскопі. А на посаді прем'єра він буде дуже вимогливим, буде всіх "шикувати" і проводити жорстко "генеральну лінію". Він зосередить у своїх руках чимало важелів і багато питань вирішуватимуться в ручному режимі", – розповів Влад Росс.

Крім того, за словами астролога, Тігіпко за своєю натурою – великий трудоголік, оскільки Місяць у нього в Діві.

"Діви завжди дуже працьовиті, завжди в робочому стані та з великою відповідальністю вирішують будь-які робочі ситуації", – додав Росс.

Астролог запевнив, що Тігіпко, судячи з гороскопу, є людиною, яка здатна підняти українську економіку.

Плюс – Меркурій у Рибах вказує на здатність Тігіпка домовлятися, вирішувати питання, але таємно, наголосив Влад Росс.

"Йому щастить у справах, які вирішуються таємно, не публічно, оскільки у нього Білий Місяць у Рибах, що вказує на потаємні справи, причому успішні", – пояснив Росс.

Також Влад Росс звернув увагу на скупчення планет у Козерозі в гороскопі Сергія Тігіпка, що "вказує на зоряний час в його долі".

"А якщо врахувати, що у Козерогів, в цілому, 2020 рік дуже вдалий, фартовий. Плюс – проходження Плутона по головній точці асценденту, що завжди дає владу людині і можливість знову увійти в одну й ту саму річку, реінтегруватися кудись... Все це змушує очікувати швидкого повернення в політику. Тим більше, що повертатися куди-небудь на ретроградному Меркурії – це просто блискуче", – підкреслив астролог.

Що ж стосується Олексія Гончарука, то, як прогнозує Росс, ідучи з посади прем'єр-міністра, Гончарук кане в лету.

"Гороскоп Гончарука – це не гороскоп політика. Тому після його відходу з цієї посади його всі забудуть. І надалі він навряд чи повернеться у велику політику. Це був міраж", – зазначив астролог.

Замовити персональний гороскоп у Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти