StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Іменини 18 вересня за новим календарем: кого потрібно привітати в цей день

17 вересня 2023, 13:45
18 вересня День ангела святкують власники шести чоловічих імен та володарки трьох жіночих.
День ангела 18 вересня
День ангела 18 вересня / Колаж Главред, фото Instagram (cute_baby_treasures_), flickr (Ângela Antunes)

День ангела - це один з тих днів, коли наші імена стають приводом для радості і зустрічей з близькими. Розповідаємо, хто святкує іменини 18 вересня за новим православним календарем.

Іменини 18 вересня: чоловічі імена

Гліб - означає "нащадок Бога". Значення імені вказує на його серйозний, спокійний та слухняний характер. Ці риси сприяють його успішному навчанню, виявляються ще з раннього віку, особливо в його здібності до мови.

Гліб є улюбленцем як серед своїх однолітків, так і серед вчителів, завдяки його чуйності і готовності завжди надавати допомогу, якщо це необхідно. Він виконує доручення з великою відповідальністю і має позитивне ставлення до оточуючих, чим завойовує їхню довіру.

відео дня

Давид - означає "улюблений". Їх характер відрізнється гордістю, наполегливістю та прагматизмом. Давиди є товариськими і мають багато друзів, але іноді саме це може призвести до неприємностей. Вони подібні до своєї матері і володіють надзвичайною фізичною силою. Хлопець не терпить неправди і може розлютитись, але швидко відходять від гніву. Мають природний дар переконувати і ніколи нічого не обіцяють, якщо не можуть цього виконати.

Захар - означає "Божа пам'ять", "той, хто пам'ятає Бога". Товариські та сприйнятливі. Його спокій і відвага приваблюють протилежну стать. Проте хлопець зовсім не цікавиться дівчатами, які відкривають перед ним свої чари і очікують на увагу. Захар надає велике значення своїм внутрішнім почуттям і інтуїції, які дуже рідко його підводять.

Максим - означає "найбільший", "найвеличніший". Максим має велику силу волі і стійку психіку. Молодий чоловік виглядає привабливо ззовні і завдяки цьому раніше своїх ровесників досліджує заборонені речі та досліджує інтимний бік життя. Незважаючи на це, розпуста йому байдужа. У професійному плані Максим може досягти великих вершин, але це буде результатом наполегливої праці. Загалом, Макс не має жадібності до кар'єри. Він працює наполегливо, щоб привернути увагу оточуючих і переконати їх у своїх надзвичайних здібностях.

Панас (Опанас, Афанасій) - означає "безсмертний". Ззовні вони дуже приємні, мають скромний характер і часто бувають нерішучими. У кар'єрному зростанні їм доводиться рухатися повільно. Ім'я Панас може створювати враження людини занадто м'якої, простої і доброї для сучасного життя. Проте своєю добротою і лагідністю вони можуть досягти багато, іноді навіть більше, ніж інші, завдяки своїй наполегливості.

Федір (Феодор) - означає "Божий дар", "дарований Богом". Федір - це надійна та обережна людина. Він доброзичливий у стосунках з колегами, але свої стосунки з ними обмежуються виключно роботою. Завжди уникає конфліктів і старається вирішувати будь-які непорозуміння мирним шляхом. Ця людина є вправним господарем і може виконувати багато робіт вдома своїми власними руками. Єдиний його недолік - скупість.

Іменини 18 вересня: жіночі імена

Єлизавета - означає "та, що шанує Бога", "обітниця Господу". У неї розвинена сильна інтуїція, що допомагає обирати для себе сприятливе оточення, де дівчина відчуває себе, як риба у воді. Єлизавета відзначається аналітичним мисленням, що робить її допитливою і надзвичайно цікавою спостерігачкою за всім, що відбувається навколо неї. Вона може помічати дрібниці, на які інші часто не звертають увагу. Через це, Єлизавета потребує компанії людей, які здатні зацікавити її, інакше вона занурюватиметься у свої роздуми.

Іраїда - означає "героїня", "дочка героя", "рід Гери". Це незалежна та самовпевнена особистість. Іраїда досягає успіхів не завдяки знанням, а завдяки бажанню випередити всіх. Ровесники можуть вважати, що дівчина занадто горда та байдужа. Проте, насправді Іраїда - людина, яка дотримується жорстких правил і вміє керувати своїми почуттями. Представниця цього імені прагне до охайності та пунктуальності і очікує цього ж від інших.

Раїса - означає "безтурботна", "легковажна". Для багатьох вона здається такою милою, безпорадною та люб'язною, що ніхто і не підозрює, що за цим ім'ям прихована справжня сильна особистість. Раїса є прагматичною, послідовною, працьовитою, розумною та незалежною. Єдине, що може виявити її характер, це різкі вибухи гніву та певна поспішливість і нетерпимість. Однак Раїса часто виступає в ролі миротворця і дипломата, вміло відновлюючи зв'язки та мир між людьми, які сваряться.

Хто народився 18 вересня

  • Алла Горська - українська художниця і громадська діячка, учасниця правозахисного руху 60-х років в Україні.
  • В’ячеслав Хруслов - український футболіст і тренер, чемпіон і володар Кубка України.
  • Олена Говорова - українська легкоатлетка, бронзовий призер Олімпійських ігор (2000).
  • Олександр Кукурба - офіцер Повітряних сил Збройних Сил України, учасник російсько-української війни. Герой України (2022).
  • Джеймс Гандольфіні - американський кіноактор, володар премій "Еммі" і "Золотий глобус".
  • Джада Пінкетт-Сміт - американська акторка, співачка, продюсерка, режисерка, письменниця і підприємиця.
  • Ейдан Галлахер - американський актор, співак, екоактивіст, посол доброї волі ООН.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти