StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моду на весну-літо входять феєричні блузки "гострі кути" та прозорі блузки

30 січня 2021, 11:00
Щоб виглядати кокетливо та романтично, треба вдягнути блузку з об'ємними рукавами. Це і класичні білі блузки з бавовни, і варіанти з принтами.

Модні блузки 2021 здивують всіх, і допоможуть створити безліч незвичайних, стильних та елегантних образів для походу на роботу, ділову зустріч або неквапливу прогулянку з друзями. Для нового весняно-літнього сезону дизайнери одягу створили нові оригінальні фасони, які окрилюють, в них хочеться пурхати, й виникає неймовірне відчуття легкості, спокою та свободи.

У комплекті з модними спідницями, які виткані з різних барв, у сезоні весна-літо 2021 ми точно виглядатимемо яскраво, барвисто та спокусливо. Про те, які спідниці у тренді, можете дізнатися в нашому матеріалі Пишні розкльошені спідниці міді та мініспідниці повертаються в моду на весну-літо.

Але навіть якщо ви поєднуватимете блузку з класичними штанами нейтрального відтінку, то все одно будете чарівні – вони настільки розкішні й фантастичні. Вже сьогодні на полицях магазинів та вітринах інтернет-магазинів можете знайти приголомшливі блузки весна-літо 2021 з шифону, мережива та органзи, варіанти з оригінальною обробкою, казковими принтами, а також привабливі подовжені фасони, що нагадують чоловічі сорочки.

Ми сьогодні розповімо вам про наймодніші жіночі блузки на весну-літо 2021, а в нашій фотогалереї ви знайдете яскраві зразки для натхнення.

Модні блузки весна-літо 2021: на що звернути увагу

У моду повернулися прозорі блузки

Подобається вам це чи ні, але сексуальність у тренді. Багато іменитих дизайнерів зробили все для того, щоб жінки у 2021 році змогли відчути себе привабливими. 2020 через пандемію змусив багатьох сидіти вдома й носити зручний одяг оверсайз, який приховує все в прямому сенсі слова. Тому шукайте у своїх шафах прозорі топи та блузки, і можете по можливості їх вже носити, адже це величезна модна тенденція 2021. Також в моді мереживні блузки, які притягують погляди й додають образу жіночності та магнетизму. Блузки з мережива будуть актуальні ще кілька сезонів. Прозорі блузки представлені у колекції одягу Dior весна-літо 2021.

У моді блузки з пишними рукавами

Щоб виглядати кокетливо і романтично, треба вдягти модну блузку з об'ємними рукавами. Це і класичні білі блузки з бавовни, і варіанти з принтами. Серед новинок на весну-літо 2021 - розкішні блузки з рукавом "єпископ", дзвіночок і розкльошеним рукавом. Об'ємні рукави візуально додають важливості жінці, дарують їй внутрішню силу і наповнюють енергією – тому такі блузки мають бути у всіх. Також не проходьте повз моделей з рюшами – вони теж у тренді. Багато яскравих блуз знайдете у колекції одягу ELIE SAAB весна-літо 2021.

Блузки з асиметрією і "гострі кути" у тренді

Якщо шукаєте блузку, яка відразу приверне до вас увагу, то вам потрібна асиметрія. Як правило, асиметричні блузки - це оголене плече, яке іноді може бути доповнено бретелькою. Варіанти на літо взагалі йдуть з одним плечем. Блузки з асиметрією 2021 часто щедро декоровані оборками і рюшами на лінії плеча – завдяки цьому підкреслюється асиметрія. Крім того, у моді так звані блузки "гострі кути", коли присутні клини, хвости та "гострі" плечі, як у колекції одягу Balmain весна-літо 2021.

читайте такожНадзвичайно широкі штани в стилі 30-х стануть гарячим трендом весни-літа 2021Мода весна-літо 2021 - які ще блузки у тренді:

  • У моді блузки з незвичайними рукавами.
  • Блузки у смужку в тренді.
  • У моду повертаються блузки у горошок.
  • Блузки з хижими принтами заслуговують на увагу.
  • Писк сезону - блузки із зав'язками та бантами.
  • Блузки з коміром-стійкою знову актуальні.
  • У моді блузки з відкритими плечима.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти