StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моду на осінь прийшов фантастичний манікюр котяче око - фото

24 жовтня 2020, 14:00оновлено 26 жовтня 2020, 22:34
У манікюру котяче око вже ціла армія прихильниць, тому що нігті візуально нагадують дорогоцінні камені.

Манікюр котяче око оживає восени. У той час, коли в кожну щілину починає просочуватися смуток і меланхолія, порятунком стає все, що створює хай навіть ілюзію свята.

відео дня

Модний паблік Instagram красномовний: жінки в усьому світі шукають натхнення, і з задоволенням вибирають дизайн нігтів котяче око і діляться в мережі фотографіями своїх шедеврів.

Відзначимо, єдиним недоліком манікюру котяче око є те, що змити його можна тільки спеціальним засобом. Крім того, не кожному під силу зробити манікюр котяче око вдома самостійно.

Річ у тім, що для його створення використовують лак, який містить фрагменти порошку заліза. Частинки заліза досить щільні, тому вони зазвичай занурюються в базовий шар лаку в міру його нанесення. Коли ви кладете магніт на ніготь, частинки заліза підіймаються до поверхні лаку і залишаються там, поки лак не висохне.

Унаслідок таких маніпуляцій виходить чарівливий осінній манікюр з ефектом котячого ока – коли ви дивитеся на нігті, то крізь лак видно мерехтливі частинки заліза.

Фішка в тім, що щоразу виходить оригінальний і неповторний манікюр, адже результат безпосередньо залежить від того, як буде спрямований магніт, за яким "попливуть" частинки металу.

У манікюру котяче око вже ціла армія прихильниць, тому що нігті візуально нагадують коштовні камені – для похмурої осені він пасує відмінно попри те, що для його створення, як правило, використовують лаки темних відтінків.

Ми зібрали для вас свіжі ідеї манікюру котяче око для цієї осені - обов'язково подивіться нашу фотогалерею, там зібрані зразки для натхнення.

Модний манікюр котяче око 2020 осінь

Смарагдовий манікюр осінь 2020 котяче око

У моду на осінь увірвався розкішний смарагдовий колір, який просто не можна ігнорувати і не використати як основу для манікюру котяче око. У підсумку ви отримаєте осінній манікюр 2020 невимовної краси з ефектом північного сяйва.

Манікюр котяче око 2020
Манікюр котяче око 2020 / Instagram

Бордовий манікюр котяче око

Ще одна можливість створити казку на руках – це бордовий манікюр котяче око. Не сумнівайтеся, результат вас приємно здивує, а нігті стануть магнітом – складно встояти перед красою бордового кольору, який блищить, вабить і викликає почуття захоплення.

Манікюр котяче око 2020
Манікюр котяче око 2020 / Instagram

Синій манікюр котяче око

Якщо хочете найзагадковіший манікюр, який нагадає про ті щасливі дні, коли ви неквапливо гуляли ввечері і дивилися на нічне небо, то зробіть дизайн нігтів котяче око в синьому кольорі. Крім того, такий же ефект нічного неба створить фіолетовий лак, а також чорний. У будь-якому разі ви отримаєте "зірки" на нігтях, і в ті моменти, коли вам буде сумно, можете подивитися на "небосхил" – ви відразу посміхнетеся, і життя налагодиться!

Манікюр котяче око 2020
Манікюр котяче око 2020 / Instagram

Модний манікюр осінь 2020 фото новинки - про що йшлося раніше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти