StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моді легендарна стрижка сесон з 70-х: кому пасує і фото

25 жовтня 2020, 06:31оновлено 26 жовтня 2020, 19:50
Суть стрижки сессон проста - підстригти волосся і забути про їх укладання: для того, щоб зачіска виглядала ефектно, треба лише помити волосся і висушити його.

Знаменита жіноча стрижка сесон - унікальна. Вона, немов чарівниця, в лічені хвилини перетворює жінку в елегантну і стильну красуню, погляд від якої складно відірвати.

відео дня

Звичайно, зробити таку стрижку зважиться не кожна жінка, принаймні, відразу з порога. До стрижки сесон потрібно прийти, і цей шлях встелений мріями про краще життя, внутрішніми трансформаціями і прагненням нової себе – успішної і щасливої.

Попри те, що стрижка сессон виглядає дуже романтично, насправді треба бути сильною і впевненою в собі, щоб її зробити, адже зачіска акцентує увагу не тільки на лінії очей, але і на обличчі і навіть шиї.

У 2020 році стрижка сессон виявилася на вершині моди – влітку багатьох жінок в світі приваблювала коротка стрижка з округлим силуетом родом з 70-х: саме в той час легендарний англійський перукар Відал Сассун (Сессон) подарував світу нову техніку стрижки.

Суть стрижки сессон проста - підстригти волосся і забути про його укладання: для того, щоб зачіска виглядала ефектно, треба всього лише помити волосся і висушити його. "Помити і носити", - такий девіз стрижки сессон.

Але для того, щоб стрижка виглядала приголомшливо, її має виконати справжній майстер – важливо, щоб лінія зрізу була ідеальною, і щоб волосся після легкого струшування головою поверталося у початкову позицію. Це і є справжня стрижка сессон!

Стрижка сессон тільки набирає обертів, тому у 2021 році з вершини моди вона не зникне – сміливо можете її розглядати як нову стрижку для себе.

Ми сьогодні розповімо вам про особливості стрижки сесон 2020-2021, а в нашій фотогалереї ви знайдете зразки для натхнення.

Модна жіноча стрижка сесон 2020-2021: на що звернути увагу

Стрижку сесон стрижуть дуже тонкими шарами, починаючи з потилиці – кожен новий шар має перекривати попередній орієнтовно на 1-2 міліметри. Для чого? Така техніка стрижки дозволяє отримати приголомшливий ефект - волосся загинаються всередину, саме тому зачіска сесон не вимагає особливих зусиль для укладання.

Якщо стрижку виконали "за правилами", то вас не має лякати вітер, і ви не мусите ходити рівно, не повертаючи різко голови, як королева. Ви не маєте прагнути до того, щоб зафіксувати стрижку в ідеальному стані. Насправді ідеальна стрижка сесон 2020-2021 виглядає дуже жваво і карколомно.

Модна стрижка сессон / Instagram
Модна стрижка сессон / Instagram

Чубчик. Цілком може так трапиться, що в перукарні вам можуть сказати, що стрижка сесон – це виключно напівкруглий чубчик, а інакше це не сесон. Але ви не зобов'язані робити енциклопедичний варіант стрижки сесон, тим більше сьогодні.

У 2020-2021 році коротка стрижка сессон відмінно "товаришує" з різними чубчиками - асиметричним, рваним, "дитячим" - у результаті ви отримаєте унікальну стрижку, яка є тільки у вас, і в цьому немає нічого поганого!

І ще. Стрижка сесон - це не обов'язково коротке волосся, за бажання можете зробити ретро-варіант – сесон на довге волосся або середнє.

Кому пасує стрижка сесон

Будете здивовані, але ця розкішна зачіска красиво поєднується з обличчям будь-якої форми. Крім того, не має значення навіть вік – всі, кому подобається ця стрижка, можуть її стригти собі на радість.

Одна стрижка сессон має чудовий вигляд тільки на густому волоссі. Якщо у вас тонке волосся, то, на жаль, стрижка сесон не для вас – результат вас розчарує.

Укладання стрижки сессон

Для того, щоб привести стрижку сессон до ладу, вам знадобиться тільки фен: треба висушити волосся після миття, ось і все укладання.

Але стрижку треба час від часу коригувати, тому приготуйтеся до того, що будете частою гостею у свого перукаря.

Модні жіночі стрижки 2020-2021 – про що йшлося раніше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти