StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Спокійний нюдовий манікюр - модний нюдовий манікюр з золотом на осінь: фото

7 листопада 2020, 14:20
Якщо хочете, щоб ваші нігті виглядали здоровими, рожево-бежевий - ідеальний колір для нюдового дизайну нігтів 2020 на осінь.

Яскравий манікюр - це не завжди те, що шукають жінки. Часом найрозкішніший манікюр - спокійний і лаконічний. Саме тому нюдовий манікюр став останнім часом дуже популярним.

відео дня

Нюдові нігті завоювали серця багатьох жінок ще й тому, що пасують і для повсякденного життя, і для важливого виходу у світ. Крім того, манікюр у стилі нюд відмінно пасує жінкам будь-якого віку і статусу. І він красиво виглядає на нігтях будь-якої форми і довжини. У нашому матеріалі Наймодніший бежевий манікюр осінь 2020 з золотом і абстракцією ви можете дізнатися про ще один універсальний манікюр.

Нюдовий манікюр 2020 відмінно поєднується з будь-яким макіяжем, але відтінок базового лаку безпосередньо залежить від того, якого кольору у вас шкіра. Щоб нюдовий манікюр виглядав на ваших руках гармонійно, вкрай важливо слідувати простим рекомендаціям.

Відзначимо, якщо у вас здоровий рожевий відтінок шкіри, то базовим кольором вашого нюдового манікюру має стати блідо-рожевий лак.

Якщо у вас на обличчі є якісь недоліки, які ви маскуєте, тоді нюдові нігті бажано зробити кремовими.

Водночас власниці світлої шкіри мають вибирати бежевий дизайн нігтів, бо світла шкіра і кава з молоком мають гарний вигляд разом. Також зверніть увагу, що світло-бежевий відтінок на ваших нігтях може створити враження молодості ваших рук.

Якщо ви хочете, щоб ваші нігті виглядали здоровими, рожево-бежевий - ідеальний колір для нюдового дизайну нігтів 2020 на осінь.

читайте такожУ моду на осінь прийшов фантастичний манікюр котяче око - фото

Ми сьогодні розповімо вам про наймодніші варіанти нюдового манікюру на
осінь 2020. У нашій фотогалереї ви знайдете зразки для натхнення.

Модний нюдовий манікюр осінь 2020

Нюдовий манікюр на короткі нігті

Стильний нюдовий манікюр на короткі нігті – це і класика без прикрас, і вкраплення малюнків. Крім того, ви можете додати кольорові блоки на деяких нігтях. І навіть якщо ви на одному з нігтів намалюєте осіннє листя, квітку або просто поставите одну крапку, то ваш нюдовий манікюр заграє барвами і стане цікавішим.

Модний нюдовий манікюр осінь 2020
Модний нюдовий манікюр осінь 2020 / Instagram

Нюдовий манікюр з золотом

Якщо душа вимагає лаконічності і спокою, і одночасно хочете, щоб нігті виглядали розкішно і витончено, відмінним рішенням стане нюдовий манікюр з елементами золота. Це можуть бути один-два золотих нігтики, або геометричні фігури, зірочки, фольга та блискітки.

Модний нюдовий манікюр осінь 2020
Модний нюдовий манікюр осінь 2020 / Instagram

Нюдовий манікюр з геометрією і абстракцією

Нюдові нігті - відмінна основа для ліній - поздовжніх, поперечних або кривих, чорних або кольорових. Якщо хочете візуально подовжити нігті, тоді намалюйте по центру кожного нігтя поздовжню лінію. Поперечні лінії найчастіше малюють по дві. Крім того, свіжий тренд – малювати на нігтях абстрактні малюнки.

Модний нюдовий манікюр осінь 2020
Модний нюдовий манікюр осінь 2020 / Instagram

Осінній манікюр 2020 нюдовий френч

Модна тенденція осені 2020 – це нюдова основа, і яскраві кінчики нігтів - виходить оригінальний французький манікюр. З одного боку, яскраві - зелені, жовті, сині – "посмішки", а з іншого – тілесна основа, яка заземлює.

Модний нюдовий манікюр осінь 2020
Модний нюдовий манікюр осінь 2020 / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти