StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Наймодніший бежевий манікюр осінь 2020 з золотом і абстракцією - фото

27 жовтня 2020, 12:00
Модний осінній манікюр 2020 бежевого кольору не завжди монохромний - цей колір красиво поєднується з чорним, білим, червоним, жовтим, синім і коричневим.

Манікюр осінь 2020 не обов'язково - можливість сказати світу щось важливе або самовиразитися. Багато жінок не розглядають нігті як інструмент для залучення уваги і демонстрації настрою. Для них манікюр - просто необхідна косметична процедура, яка дозволяє в будь-якій ситуації виглядати впевнено, а найідеальніший лак – нейтральний, не кричущий і не дратівливий – наприклад, бежевий!

відео дня

А в сезоні теплих светрів, затишних пальт, розкішних кардиганів і в'язаних суконь невимовної краси бежевий манікюр – знахідка для всіх, хто шукає універсальне рішення для нігтів. Крім того, ви можете зробити спокійний манікюр інших відтінків - у нашому матеріалі У трендах оливковий манікюр і гірчичні нігті: модні ідеї дизайну і фото знайдете про це подробиці.

Модний осінній манікюр 2020 бежевого кольору не завжди монохромний – цей колір красиво поєднується з чорним, білим, червоним, жовтим, синім, коричневим і зеленим, тому можете запросто вдихнути трохи яскравого життя в свої нігті.

Водночас зовсім не важливо, який відтінок бежевого лаку ви виберете як основу для манікюру. Щоправда, середньо-світлий тон - найвдаліший!

Ми сьогодні розповімо вам про модні варіанти дизайну бежевого манікюру на осінь 2020, а в нашій фотогалереї ви знайдете зразки для натхнення.

Бежевий манікюр 2020 осінь - на що звернути увагу

Бежевий манікюр з малюнком

Модний манікюр осінь 2020 лаконічний: пофарбуйте нігті бежевим лаком, а на одному з нігтиків - безіменному, вказівному або великому - намалюйте те, що вам подобається: це може бути і напис на нігтях, і акуратний абстрактний малюнок, квітка, листя або модний цього сезону леопардовий принт.

Бежевий манікюр 2020 осінь
Бежевий манікюр 2020 осінь / Instagram

Бежевий манікюр на короткі нігті

Короткими нігтями сьогодні нікого не здивуєш, тому існує безліч стильних варіантів дизайну для таких нігтів. Все, що вам потрібно - просто пофарбувати нігті бежевим лаком, і прикрасити кілька нігтів абстракцією, геометричними фігурами, смужками або фольгою.

Бежевий манікюр 2020 осінь
Бежевий манікюр 2020 осінь / Instagram

Бежевий манікюр із золотом

Осінь - золота пора, і золотистий лак в цей час починає оживати на нігтях. Але найкраще він поєднується з бежевими лаками. Манікюр бежевий з золотим не дикий, не вульгарний і не дуже помітний – навпаки, він теплий і стильний. Щоправда, головне не перестаратися з золотом.

Бежевий манікюр 2020 осінь
Бежевий манікюр 2020 осінь / Instagram

Бежевий манікюр з чорним

У сезоні осінь 2020 манікюр бежевий з чорним став дуже популярним. Це вдале поєднання сили і ніжності, дня і ночі, тепла і холоду заворожує.

Бежевий манікюр 2020 осінь
Бежевий манікюр 2020 осінь / Instagram

Бежевий манікюр омбре

Ми вже говорили вище, що у бежевого лаку багато різних відтінків. І якщо вам складно визначитися під час вибору лаку, тоді пофарбуйте кожен нігтик лаком особливого відтінку.

читайте такожУ моді дивовижний матовий манікюр кольору смарагду, вина і неба - фотоЗверніть увагу, що зараз в трендах матові лаки, тому можете сміливо створити бежевий матовий манікюр омбре – це дуже ніжний манікюр осінь 2020.

Бежевий манікюр 2020 осінь
Бежевий манікюр 2020 осінь / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти