StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Спокуслива французька стрижка гарсон з 20-х знову в моді - фото

22 вересня 2020, 06:32оновлено 22 вересня 2020, 14:32
Гарсон - універсальна стрижка, яка в будь-якому віці актуальна. Для цієї стрижки не існує виправдань - "занадто молода "або вже"занадто стара".

Ми живемо в шаленому темпі, щодня кудись біжимо і поспішаємо, і реальність така, що не завжди можемо приділяти багато часу догляду за волоссям. Звичайно, ми хочемо виглядати красиво, і це природне бажання кожної жінки, але найчастіше ми робимо вибір не на користь довгого або навіть середнього волосся.

відео дня

Іноді коротка стрижка - це не наслідок відсутності часу на догляд, а просто початок нового розділу в житті. Так буває, що все набридає настільки, що хочеться позбутися всього, що нагадує про минуле.

У будь-якому разі, якщо ви стоїте на порозі того, щоб зробити модну коротку стрижку, то вам треба знайти таку зачіску, яка дасть вам можливість завжди виглядати по-різному, і водночас буде простою в укладанні, не вимагатиме багато уваги до себе.

Зверніть увагу на оригінальну стрижку під хлопчика під назвою гарсон. Це французька стрижка, яка гарно виглядає навіть без укладання. Крім того, жіноча стрижка гарсон має стійкий об'єм, тому вам не доведеться часто заглядати в дзеркало з метою поправити зачіску.

Також коротка жіноча стрижка гарсон чудово відростає, тому штурмувати салон краси для коригування доведеться не часто – хіба що ви настільки закохаєтеся в стрижку, що кожен зайвий сантиметр вам страшенно заважатиме.

Стрижка гарсон з'явилася в 20-х роках, і у неї дивовижна історія. У той час багато галасу наробила книжка Віктора Маргеріта під назвою La Garçonne, що в перекладі з французької означає Хлопчик-Дівчинка. Ви собі уявіть на мить, як бурхливо обговорювали цей художній твір. Унаслідок цього образ дівчинки зі стрижкою хлопчика став дуже популярним.

Стрижка гарсон 2020
Стрижка гарсон 2020 / Instagram

У 2020 році стрижка гарсон опинилася серед лідерів. Частково винна в цьому пандемія - багато жінок почали працювати дистанційно, і з волоссям терміново потрібно було щось робити. Одні почали збирати волосся в хвостик, як у дитинстві, а інші вирішили попрощатися з локонами.

Спокуслива жіноча стрижка гарсон, за спиною якої історія довжиною у 100 славетних років, стала фаворитом багатьох жінок у 2020 році, і зараз вона в трендах і заслуговує на щедрі овації.

Хоча, заради справедливості відзначимо, що стрижка гарсон ніколи в тінь і забуття не йшла – завжди знаходилися жінки, яким цей елегантний і в усі часи сучасний стиль подобався, і вони гордо несли його по життю.

читайте такожНаймодніші жіночі короткі стрижки з чубчиком на осінь 2020 - фотоМи зібрали для вас фотогалерею свіжих варіантів стрижки гарсон з модного пабліку Instagram - обов'язково подивіться на цю приголомшливу стрижку, яка відмінно омолоджує образ.

Модна жіноча стрижка гарсон 2020 – на що звернути увагу

Гарсон - універсальна стрижка, яка в будь-якому віці актуальна. Для цієї стрижки не існує виправдань - "занадто молода" або вже "занадто стара".

Від інших коротких стрижок гарсон відрізняє потилиця і верхівка - на них робиться акцент. Дуже часто додатковою деталлю цієї стрижки є чубчик. Однак чубок вибирають в залежності від форми обличчя - одним пасує асиметричний, іншим треба підкреслити очі, і вони вибирають прямий чубок, іноді дуже короткий, а третім важливо скорегувати овал обличчя, тому вони кажуть "так!" подовженому чубку.

читайте такожКудлата коротка стрижка шеггі у стилі 70-х повернулася в моду на осінь-зиму: фотоЗачіска на коротке волосся гарсон, немов фея, здатна приховати дрібні недоліки на обличчі. Для цього майстер має добре попрацювати з контуром навколо обличчя, адже важливо залишити пасма, які звисають, і підібрати вдалий чубок.

Кому пасує стрижка гарсон?

  • Якщо у вас трикутне обличчя, то ця стрижка просто створена для вас – вона підкреслить риси обличчя.
  • Стрижка гарсон личить і тим, у кого кругле обличчя, але при цьому важливо створити об'єм на маківці і додати подовжений чубок – ці деталі гармонізують обличчя.
  • Власниці овального обличчя можуть сміливо експериментувати з образом, тому стрижка гарсон їм точно пасуватиме.
Стрижка гарсон 2020
Стрижка гарсон 2020 / Instagram

Види короткої стрижки гарсон 2020

  • Класичний гарсон - це коли волосся має чіткий контур.
  • Ультракороткий гаркон - це коли дуже коротко стрижуть і основне волосся, і чубчик.
  • Подовжений гарсон - це коли є асиметрія і пасма на шиї, загалом все волосся не надто коротке.
  • Гарсон з чубчиком - це стрижка, яка змінюється в залежності від того, який саме чубок ви виберете.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти