StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чому волосся треба мити сирим яйцем

14 січня 2021, 17:10оновлено 16 січня 2021, 17:24
Мити волосся сирим яйцем, можливо, не найприємніша процедура, але зате дуже корисна.
Чому волосся треба мити сирим яйцем
Яйця не дуже приємно пахнуть, але зате корисні для волосся / Instagram

Чого тільки не терпить наше волосся! Ми часто сушимо його феном, носимо його в тугих хвостах, придавлюємо шпильками, "змушуємо" стати прямим за допомогою випрямлячів і додаємо об'єму за допомогою бігуді. І рано чи пізно настає момент, коли наша шевелюра влаштовує нам революцію – волосся випадає, стає тьмяним, млявим, ламається і січеться. Тому гарний догляд дуже важливий, і найкраще, якщо ви до цього прийдете якомога раніше.

Розкішне волосся - це праця, не можна чекати від нього швидкого зростання, сяйва й краси, день у день травмуючи його і не роблячи нічого для його живлення. У нашому матеріалі Як змусити волосся рости швидше: головні фокуси можете детально дізнатися про секрети краси довгого волосся.

А сьогодні ми розповімо вам про те, чому треба мити волосся яйцем. І в цьому випадку стан вашого волосся не має значення - сирі яйця корисні всім, і волосся скаже вам "величезне спасибі", якщо ви хоча б кілька разів на тиждень подаруєте їм силу яйця.

Мити волосся яйцем - як і навіщо

Мити волосся сирим яйцем, можливо, не найприємніша процедура, але зате дуже корисна, і коли ви побачите результат, то цей ритуал стане для вас обов'язковим.

Так, яйце пахне не так приємно, як шампунь, але намагайтеся хоча б раз на тиждень мити волосся сирим яйцем. Річ у тім, що яйця містять важливі речовини, які корисні для вашої шкіри голови. Якщо хочете, щоб ваше волосся сяяло, то покладіться на яйце.

До того ж білок забезпечує хорошу структуру волосся і додатковий об'єм. Амінокислоти корисні для зростання волосся, а жирні кислоти можуть запобігти закрученим та посіченим кінчикам.

читайте такожЧарівна жіноча стрижка боб-каре зачарує багатьох у 2021 роціКрім того, фолієва кислота гарантує, що волосся випадатиме не так швидко. Це звучить як музика для наших вух. Проте, яйце корисне, саме тому його включають до багатьох рецептів масок для волосся.

Але перед тим, як приступити до миття волосся яйцем, ви маєте врахувати власний тип волосся.

Чому волосся треба мити сирим яйцем
Волосся після миття яйцем гарно блищать / Instagram

Як мити жирне волосся яйцем

Якщо ваше волосся швидко жирніє, тоді краще мити волосся білком. Білок може допомогти регулювати вироблення шкірного сала голови. Це також зменшує лупу і надає силу вашому волоссю.

Як мити сухе волосся яйцем

Якщо у вас сухе волосся, то найкраще використовувати тільки жовток. Яєчний жовток забезпечує відновлення посічених кінчиків і відразу надає вашому волоссю більше блиску.

Усі інші можуть використовувати для миття жовток і білок разом.

Як мити волосся яйцем - покрокова інструкція

1

Збийте в мисці порцію яєць, яка відповідає вашому типу волосся (або ціле яйце).

2

Починайте мити волосся саме з яйця, це допоможе уникнути запаху, адже ви, ймовірніше, не хочете пахнути сирим яйцем? Нанесіть його на волосся, а потім залиште на 20 хвилин.

3

Промийте волосся прохолодною або теплою водою. Чому не гарячою? Тому що яйце може зваритися, а користі від цього не буде ніякої.

4

Вимийте волосся улюбленим шампунем і все! Ваше волосся знову пахне фруктами, квітами та свіжістю, але при цьому виглядає здоровішим.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти