Накрутка, як на Dyson: легкий спосіб зробити голівудські локони в домашніх умовах

21 жовтня 2024, 18:58
117
Вкласти волосся без спеціальних стайлерів та засобів буває складно, якщо не знати певних хитрощів.
волосы, укладка
Отримати шикарну накрутку зможе кожен у домашніх умовах / Колаж: Главред, фото: скріншоти з відео

Красиві хвилі з волосся - те, про що мріє ледь не кожна жінка. Однак зробити їх не у салоні і без спеціальних стайлерів, здається, майже неможливо. Однак українська TikTok-блогер Людмила Павленко розповіла, як красиво вкласти волосся без спецзасобів.

Для того, щоб зробити накрутку достатньо взяти звичайну довгу шкарпетку. Людмила наголошує, що для вдалої укладки потрібно вимити волосся, але обов'язково просушити. Якщо залишити його вологим - накрутка може не вдатися.

Можна додатково використати трохи рідкого кондиціонеру, потім необхідно зробити високий хвіст без резинки та закріпити шкарпетку над хвостом крабиком для волосся.

відео дня

Далі потрібно поступово обмотувати волосся об шкарпетку, не розділяючи його на дві частини. Кінець волосся можна зафіксувати резинкою, якщо кінчик буде розпадатися.

Дивіться відео, як накрутити волосся на шкарпетку:

Коли усе буде готово, на волосся можна знову додати трошки рідкого кондиціонеру. Фінальним етапом буде скручування волосся у пучок та натягування на нього краю шкарпетки, що залишився.

З цим пучком потрібно ходити декілька годин, або ж лягти спати. Після чого варто обережно розпустити волосся та можна насолоджуватися результатом - розкішною хвилястою накруткою.

Хто така Людмила Павленко?

Людмила Павленко - українська блогерка, що ділиться у TikTok особистим життям, оглядами на косметику та одяг, а також корисними лайфхаками щодо моди та краси. За Людмилою стежать більше 135 тисяч користувачів, а її відео переглядають сотні тисяч користувачів.

Читайте також про волосся:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти