StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Маски для волосся в домашніх умовах для зростання і відновлення

27 лютого 2021, 20:18
Краса вимагає жертв, але вона також потребує живлення. В іншому разі волосся стає ламким, кінчики швидко січуться, а ваш настрій псується.
Авокадо робить волосся блискучим / Instagram
Авокадо робить волосся блискучим / Instagram

Маски для волосся ігнорувати не можна. Так само як і відмовитися від фарбування волосся і фену, який дозволяє за лічені хвилини зробити ефектне укладання. Так, краса вимагає жертв, але вона також потребує живлення. В іншому разі волосся стає ламким, кінчики швидко січуться, а ваш настрій псується щоранку, щойно бачите у дзеркалі реальну картину.

І навіть якщо ваше волосся прекрасне, і вас все в ньому влаштовує, додатковий догляд не буде зайвим. Ви ж не п'єте воду тільки тоді, коли вже замучила спрага? Так і з волоссям - його треба плекати, насичувати корисними компонентами, а результат вас приємно здивує.

Главред підготував для вас чудодійні маски для волосся, які кожен може зробити вдома. Водночас морочитися пошуком інгредієнтів для них не потрібно, бо все найімовірніше є у вас удома. Запам'ятайте: оливкова олія, мед, банан, авокадо і майонез роблять волосся м'яким і блискучим, а яйце його зміцнює.

Маски для волосся у домашніх умовах

Зволожувальна маска для волосся з майонезом

Для цієї маски вам знадобиться: 3 столових ложки майонезу, 1 столова ложка оливкової олії, 1 яйце.

Для початку потрібно збити яйце. Потім додайте оливкову олію і майонез. Все перемішуйте, поки у вас не вийде однорідна маса. Нанесіть маску на волосся й обгорніть голову фольгою (допомагає інгредієнтам краще вбиратися). Залиште маску на 30 хвилин і, нарешті, ретельно змийте її теплою водою.

Поживна маска для сухого волосся

Для цієї маски для волосся удома вам знадобиться: 1 авокадо (якщо волосся довге, то 2), 1 банан, 1 столова ложка оливкової олії, 1 столова ложка меду.

Спочатку покладіть авокадо і банан до блендера. Додайте 1 столову ложку оливкової олії й 1 столову ложку меду. Швидко змішуйте все. Коли вийде однорідна маса, нанесіть її на волосся й обгорніть голову фольгою. Залиште маску на 30 хвилин, а потім змийте її теплою водою.

Мед корисний для волосся / Pixabay
Мед корисний для волосся / Pixabay

читайте такожНавіщо волоссю потрібна арганова оліяМаска для зростання волосся

Маска для волосся з кокосовою олією включає два інгредієнти: корицю і кокосову олію в однаковій кількості.

Змішайте інгредієнти, нанесіть маску на коріння і масажуйте шкіру голови. Залиште на 30-45 хвилин, потім змийте. Намагайтеся робити цю маску хоча б раз на тиждень.

Маска для фарбованого волосся

Для приготування маски для відновлення волосся вам знадобиться: чверть огірка, 1 яйце, 1 столова ложка оливкової олії.

Спочатку наріжте огірок невеликими шматочками й покладіть його до блендера. Додайте 1 яйце й 1 столову ложку оливкової олії, та змішуйте все протягом декількох секунд. Коли вийде гладка паста, нанесіть її на волосся й обгорніть голову фольгою. Змийте маску за 30 хвилин.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти