StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Боб "Клеопатра" та з пір'ям: модні варіанти популярної стрижки 2021

1 травня 2021, 14:32
Вийдіть за межі класики. Щосезону стрижка боб змінюється, якісь силуети йдуть у тінь, а якісь з новою силою починають штурмувати модний Олімп.

Стрижка боб шалено популярна, і її без перебільшення можна назвати найбільш потрібною у 2021 році. Річ у тім, що на тлі пандемії, масок для обличчя та нескінченних локдаунів багато жінок скоротили до мінімуму походи до салонів краси. Тому універсальна стрижка, яка не вимагає особливих умінь, зусиль і часу для укладання, і яка гарно відростає, підкорила серця багатьох.

Тільки не зациклюйтеся на класичному її варіанті. Щосезону боб стрижка змінюється, якісь силуети йдуть у тінь, а якісь з новою силою починають штурмувати передову моди.

Тому якщо ви стоїте на порозі змін образу, і хочете увійти до теплої весняно-літньої пори ефектно і неповторно, то радимо ознайомитися з модними силуетами бобу на 2021 рік – вони зухвалі та кокетливі.

У тренді асиметричний короткий боб

Суть цієї стрижки в тому, що волосся стрижуть коротше ззаду, і воно поступово подовжується спереду. Ще один варіант – з одного боку волосся коротше, з іншого - довше. Головне, щоб були контрасти – в цьому фішка стрижки.

Стрижка боб 2021
Стрижка боб 2021 / Instagram

У моді боб "Клеопатра"

Клеопатра - справжня королева бобів. Цей варіант стрижки є синонімом єгипетської цариці та ікони стилю. Жінки в усьому світі обожнюють цю зачіску з рівними, немов під лінійку, зрізами, яка дарує впевненість у собі та внутрішню силу.

Стрижка боб 2021
Стрижка боб 2021 / Instagram

Поголений боб для сміливих жінок

Силует цієї стрижки унікальний: волосся коротке ззаду, воно поступово подовжується вперед, водночас область біля однієї скроні поголена. Ця зачіска стане знахідкою для тих, хто шукає небанальну стрижку з особливим шармом.

Стрижка боб 2021
Стрижка боб 2021 / Instagram

Боб з чубчиком знову в моді

Чубчик - приголомшлива нагода змінитися до невпізнання й омолодити образ, тому у 2021 році зверніть увагу на дивовижний боб з чубчиком. До того ж абсолютно не важливо, який чубок ви виберете – стрижка вийде ефектною.

Стрижка боб 2021
Стрижка боб 2021 / Instagram

Боб з пір'ям - хіт сезону

Це ще один силует, який заслуговує на особливу увагу. М'які хвилі, шари та кінчики з філіруванням різної довжини зроблять ваш образ сучасним та стильним. Тільки не робіть ідеальні локони, адже у тренді легка недбалість.

Стрижка боб 2021
Стрижка боб 2021 / Instagram

читайте такожСтрижки на середнє волосся 2021, які захочеться повторити

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти