Малому і середньому бізнесу запропонували платити за електроенергію за фіксованим тарифом

29 червня 2021, 17:51
У компанії-постачальнику енергоресурсів прогнозують, що даний тариф на електроенергію захистить бізнес від коливання цін.
Електрика, електроенергія
Бізнесу запропонували платити за електроенергію по-новому / finance.obozrevatel.com

Компанія "Йе енергія", що займається поставками енергоресурсів промисловим і побутовим споживачам України, запропонувала клієнтам категорії малого та середнього бізнесу новий вигідний тариф на електроенергію"фіксований".

Як йдеться в повідомленні прес-служби компанії, за умовами тарифу "Фіксований", щомісячна ціна на електроенергію буде зафіксована на період поставки з 1 серпня по 31 грудня 2021 р. Пропозиція діє для споживачів групи Б (без приладів погодинного обліку електроенергії) на території ОЕС України.

"Зазвичай для таких клієнтів ціна розраховується як середньозважена ціна закупівлі електричної енергії, що фактично склалася для постачальника на ринку "на добу вперед". Відповідно, клієнти знаходяться в постійній залежності від тенденцій ринку РДН. Фіксований тариф на електроенергію захистить бізнес від коливання цін", - зазначив керівник проекту "електроенергія" в компанії "Йе енергія".

відео дня

Як пояснив представник компанії, вибравши даний тариф, клієнт отримає чітке уявлення про обсяг своїх витрат на електроенергію на найближчі п'ять місяців.

Бізнес-клієнти можуть перейти на тариф "фіксований" до 12 липня 2021 р., вибравши найбільш зручний спосіб оплати з трьох – передоплата, подекадна оплата або постоплата.

Тариф на послугу передачі електроенергії регулюється державою і в поточний момент становить 0,29393 грн за кВт/год (без ПДВ).

Довідка. ТОВ "ЙЕ енергія" має ліцензію на право ведення діяльності з постачання електричної енергії відповідно до Постанови НКРЕКП від 25.01.2019 року № 61 (зі змінами та доповненнями, внесеними постановами НКРЕКП від 13.05.2020 року №932 та від 18.11.2020 року № 2098). На сьогоднішній день компанія постачає електроенергію тільки непобутовим споживачам, готуючись до відкриття ринку електричної енергії для населення, що дозволить вирівняти конкурентні умови між постачальниками електричної енергії та постачальниками природного газу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти