Гороскоп на квітень від Влада Росса: чого чекати від сонячного затемнення і ретроградного Меркурія

29 березня 2023, 09:46оновлено 30 березня 2023, 13:12
Квітень буде сповнений сюрпризів, проте далеко не всіх вони потішать.
Астролог Влад Росс попередив, чим буде небезпечне сонячне затемнення у квітні 2023 року
Астролог Влад Росс склав детальний прогноз на квітень 2023 року і розповів про головні небезпеки місяця / Главред

Квітень 2023 року обіцяє бути вельми цікавим періодом. Він буде незвичайним через сатанинське кільцеподібне затемнення, яке відбудеться в день народження Гітлера – 20 квітня. Цього місяця багато що може несподіваним чином змінитися. Великий сюрприз у квітні чекатиме на Росію – вона почне "здуватися" і незабаром перетвориться на Московію. Саме в квітні буде завдано потужного удару під дих Російській Федерації, що стане для неї цілковитою несподіванкою.

Другий весняний місяць не буде надто напруженим в побутовому житті, але в плані військових дій – навпаки. З одного боку, Марс, планета війни, буде задавати ритм місяця, з іншого – гармонійно будуть складатися будь-які взаємозв'язки і взаємодії. Якщо українська армія піде в наступ у квітні, він буде вдалим.

Місяць, коли відбувається затемнення, завжди непростий. Сонячне затемнення 20 квітня стане важливою поворотною точкою року, а також поворотною точкою у війні. Воно визначить, як розгортатимуться події в найближчі місяці до середини осені, зокрема, як і коли буде підписана капітуляція РФ. Затемнення збільшує кількість фатальностей, а фатум невідворотний. От і перемога України невідворотна, як і поразка Російської Федерації.

Далеко не на всі події цього місяця ми зможемо впливати силою власної волі. У давнину вважалося: якщо затемнення кільцеподібне, воно – диявольське, тобто диявол може вийти назовні. Путін, як щур, загнаний у кут, може підірвати і знищити весь світ, а статися це може якраз поблизу квітневого затемнення і в травні.

У повсякденному житті не варто турбуватися через кільцеві затемнення, оскільки далеко не завжди вони можуть впливати особисто на нас. Повні затемнення більше впливають на глобальні структури, країни та народи, а от часткові – на життя людини зокрема. На повсякденні справи більший вплив будуть здійснювати швидкі планети.

Ретроградний Меркурій. 21 квітня Меркурій стане ретроградним і буде таким залишатися до кінця місяця. Статичність і ретроградність цієї планети в другій половині квітня буде повертати нас до подій минулого. Весь цей час Меркурій буде "гуляти" знаком грошей – Тельцем. Це сповільнить наші думки, зробить їх більш спокійними і серйозними. Можна буде поміркувати над подіями сьогодення або минулого, продумати важливі слова, які давно хотіли сказати, повернутися до недороблених справ. Все це може бути успішним у третій декаді місяця.

3 квітня – 11 червня Меркурій перебуватиме в знаку Тельця, не залишаючи його. Саме в цей час можуть лопатися банки і може зруйнуватися світова фінансова система. Провісник цього – крах швейцарського банку Credit Suisse, а також американського банку, пов'язаного з новими технологіями. Банкопад можливий якраз на ретроградному Меркурії при його русі знаком Тельця. А після затемнення 20 квітня може несподівано вибухнути і світова фінансова криза.

При цьому я не бачу ознак того, що будуть валитися українські банки. А от із західних банків Євросоюзу і Сполучених Штатів гроші краще вивести. Але головне – забрати гроші з банків Китаю, оскільки ця країна може взагалі фінансово обрушитися в період із 3 квітня по 11 червня. Наприкінці весни або на початку літа можливий жорсткий дефолт Китаю. Втім, зірки схиляють, але не зобов'язують, але все йде саме до цього.

Коли Меркурій повернеться до прямого руху 17 травня 2023 року, у нас буде шанс розпочати нові меркуріанські справи. Тому на ретроградному Меркурії краще не метушитися, не відкривати нові фірми, не запускати новий бізнес. Зате це буде гарний час, щоб повернути борги, зокрема, це сприятливий час для сплати боргів мільярдерами РФ і вкладення грошей у відновлення України.

Отже, найважливіші астрологічні події квітня.

Меркурій у Тельці. 3 квітня Меркурій перейде в знак Тельця. Це буде хороший період для важливих покупок того, що послужить тривалий період часу, особливо для покупки землі. 3-10 квітня можна купувати нерухомість, землю, дорогоцінні камені, ювелірні вироби, тобто все те, що представляє цінність на довгі-довгі роки. Також час сприятливий для ремонту, оскільки Телець символізує міцність і ґрунтовність.

Повний місяць. 6 квітня о 7:34 буде повня. Поблизу цієї події можуть статися серйозні землетруси. Мій попередній прогноз справдився: я говорив, що після землетрусів у Туреччині вони перекинуться на Середню Азію, і от зовсім недавно в Афганістані, Пакистані, Узбекистані і на півдні Казахстану вони відбулися. І тепер знову настає небезпечний момент – 5-7 квітня.

11 квітня Венера перейде в знак Близнюки, в зв'язку з чим на багатьох представників цього знака зодіаку чекатимуть амурні пригоди.

Головна подія квітня – повне сонячне затемнення, яке співпаде з молодиком, 20-го числа о 7:16. У цей час можна загадувати найпотаємніші бажання. У мене бажання буде одне – щоб війна закінчилася, настав мир, а Путін здох.

21 квітня в 11:34 Меркурій стане ретроградним, і станеться це в зодіакальному знаку Тельця під 16-им градусом, символом якого є золота і срібна троянди, тобто це найкращий час, щоб зателефонувати коханій людині, навіть якщо ви розлучилися і розійшлися, і повернути її. Тож сприятливими будуть дзвінки з метою відновлення стосунків.

Однак у глобальних масштабах це буде фатальне сонячне затемнення для всієї Землі, воно може занурити планету в хаос. Це затемнення може стати страшним. Воно станеться в день народження Гітлера, а Гітлер нашої сучасності – це Володимир Путін. Втім, це затемнення може почати вбивати Путіна: коли Чорний Місяць в його гороскопі увійде в дім смерті, для нього почнуться великі випробування. Чорний Місяць увійшов у дім смерті 17-18 березня, і саме в цей час на Путіні була поставлена чорна мітка, після чого він став нерукопожатним – його чекає Гаазький трибунал і смерть. Чорний Місяць очорнив його особистість до неможливості.

Повний Місяць у знаку Терези можна буде спостерігати в перший тиждень квітня. Його не можна назвати занадто стресовим. Вісь Терези-Овен буде пов'язана з нашими взаєминами з іншими людьми, з партнерами і партнерськими стосунками. Ця вісь буде притягувати увагу до теми стосунків. Навесні, коли все прокидається, і з'являється багато вогненних сил і активності, люди хочуть більше взаємодіяти один з одним, створювати ділові союзи і пари, зміцнювати фінансові взаємини. Ця повня може поставити перед нами питання взаємин не тільки з людьми, але й із самим собою. Тому 6 квітня варто підбити підсумки останніх тижнів, особливо пов'язані з діловими відносинами і стосунками в парі. Овен – це дуже активний і швидкий знак, тому важливо не робити різких рухів і в усьому дотримуватися балансу. Місяць у Терезах буде нагадувати про те, що важливо діяти спокійно, не гарячкувати і не переоцінювати свої сили, оскільки Місяць буде в опозиції до Юпітера.

Управитель повного Місяця – Венера – буде в гармонійному положенні, що зробить цей період непоганим для любовних стосунків і налагодження контактів. Тому поблизу повного місяця 6 квітня сприятливо призначати побачення, особливо перші. Дуже ймовірні любовні переживання, зав'язування нових і глибоких відносин, поки Венера не пішла в легковажні Близнюки.

Молодик 20 квітня унікальний тим, що це буде другий поспіль молодик у знаку Овна. Як ми знаємо, в березні 2023 року молодик вже був у першому градусі цього знака. Також цей квітневий молодик буде супроводжуватися гібридним сонячним затемненням – сатанинським, його ще називають "око диявола".

Смертоносний Плутон. Активний Овен поки ще впливає на Сонце, але вже значно послаблює його вогненну яскравість, а напружений аспект із Плутоном робить цей період досить напруженим і фатальним. Плутон – це символ смерті і руйнування. Києву це затемнення в поєднанні з Плутоном не обіцяє нічого хорошого, адже воно буде в зеніті гороскопу, а Плутон символізує ядерні вибухи, руйнування, тому може бути що завгодно. Якщо у жінок і дітей є можливість після 20 квітня виїхати з України і провести весь травень де-небудь за кордоном, то краще це зробити. Втім, будемо сподіватися, що у шизофреніка не почнеться маніакально-депресивний період, і він не завдасть по нашій країні стратегічний або тактичний ядерний удар.

Справи, розпочаті в березні, можуть отримати нове життя. Статичний Меркурій у карті молодика ще раз попереджає, що, можливо, варто зупинитися, переглянути свої рішення, особливо в третій декаді місяця, перевірити те, що вже було пройдено і розпочато в минулому. Цей молодик і затемнення – це один із шансів поліпшити ідеї, переглянути їх. Напружений аспект із Плутоном свідчить про необхідність трансформацій і змін. Це складний транзит, який може вказувати на смерть бажань і смерть взагалі, в тому числі на смерть Російської Федерації. Мета Плутона – всіх нас змінити, тому не варто боятися, що поблизу цього затемнення у вас може зміститися фокус уваги. Те, що раніше мало значення, тепер може стати не дуже важливим, і навпаки. Плутон може спровокувати стрибок у свідомості, який відбудеться через кризи і трансформаційні процеси. Для когось криза відчуватиметься тільки на психологічному рівні, для когось це будуть конкретні події, які включаються затемненням.

Крім того, це затемнення включить кульмінацію війни в Україні. Воно принесе стратегічно дуже важливі ситуації на фронті. Україна піде одразу з декількох флангів, напрямків у потужну несподівану атаку, і російський фронт почне валитися.

Затемнення посилить кармічність молодика, через що в деяких сферах життя складуться фатальні ситуації. Наближаються важливі події в долі України, перш за все, вони будуть пов'язані з перетворенням нашої країни. Україна просто відродиться з попелу після цього затемнення, і у неї будуть всі шанси повернутися до кордонів 1991 року.

Якщо ваш день народження припадає на 19-21 квітня, то весь майбутній рік буде дуже важливим для вирішення ваших кармічних завдань. Також найближчі місяці стануть початком нового життя для вас і дуже важливих трансформаційних подій, які вплинуть на всю подальшу долю.

Ділова активність

Ділові питання у квітні 2023 року потрібно вирішувати під гаслом "знаходимо правильний підхід". Марс буде активно набирати швидкість в знаку Рака, а це знак захисту, нації, тому Марс у Раку сприятиме зміцненню української ідентичності. Марс буде виключно позитивним.

Ділове життя прискориться і стане активнішим у рамках водної стихії. Рак пов'язаний зі шлунком і стравоходом, а тому будуть відкриватися кафе, бари, ресторани – в будь-яких справах, пов'язаних зі сферою громадського харчування, буде величезний успіх. Тому важливо встигнути організувати бізнес до ретроградного Меркурія 21 квітня.

Рак – кардинальний знак. А це означає, що Марс у ньому хоч і не дуже може проявити свої яскраві якості, але зате може бути дуже ініціативним, якщо буде емоційно небайдужим.

При Марсі в Раку люди, які нападають і атакують, будуть відчувати велику емоційну втому, а ті, хто захищаються, навпаки, будуть відчувати ейфорію. Рак – це захисник, він не сприяє нападникам. У нападників будуть вичерпуватися ресурси. Починаючи з квітня, в травні у РФ не залишиться чим стріляти, у неї закінчиться ресурс, вона не в силах буде протистояти нашій армії.

Втім, у цей період доведеться озирнутися на минуле. Меркурій стане статичним уже 18 квітня, тому, починаючи з цієї дати, краще не вирушати в поїздки – можливі проблеми і перешкоди в дорозі. З 18 до 23 квітня зберігатиметься складний період.

З 18 квітня і до 7 травня буде сприятливий період для виправлення помилок і внесення змін до розпочатого. В цей час все можна переінакшити.

У квітні-2023 сприятливо починати проєкти, пов'язані з темами Рака і Місяця. Йдеться про торгівлю продуктами харчування, сільське господарство, рукоділля, побутову техніку, товари для дому, реставрацію антикваріату, лазні, сауни, спа, пункти громадського харчування тощо. Добре в цей час відкривати басейни, дельфінарії та океанаріуми.

Марс у Раку підказує, що справа, розпочата в цей час, буде вимагати особливого дбайливого підходу, і, якщо вона залишає вас емоційно байдужим, вона може не принести бажаного результату. А от дорогі серцю проєкти, зроблені з любов'ю, матимуть успіх.

Марс у знаку Рака посилить обережність, а дії будуть багато в чому залежати від емоцій. Саме емоції будуть мотивувати працювати старанніше. Підсвідомість буде впливати на вчинки людей, тому якщо ви хочете закликати якусь людину до потрібної вам дії, слід вибирати дуже тонкі техніки, які викличуть емоційний відгук.

Марс буде в гармонії з Меркурієм 7-9 і 23-25 квітня, тому поблизу цих дат сприятливо займатися діловими паперами. 7-9 квітня можна займатися чимось новим, а 23-25-го – доповнювати, завершувати або передавати старе, оскільки Меркурій уже буде ретроградним.

29 квітня Марс створить гармонійний аспект з Ураном, посилюючи бажання вробити щось нове і незвичне для вас. Поблизу цього транзиту буде проявлятися підприємливість та ініціативність, а творчий підхід до вирішення ділових питань може допомогти прийти до бажаного результату. Тому період 28-30 квітня не варто пропускати. Інтуїція в ці дні прийде на допомогу. Цей транзит може принести користь на початку нової і незвичної справи, навіть незважаючи на ретроградність Меркурія. Наприклад, якщо мова йде про рекламу – її потрібно повторити або переробити, потрібно бути готовим до того, що реакція на вашу пропозицію може виявитися зовсім не такою, як ви думаєте, але оскільки транзит гармонійний, це, найімовірніше, принесе позитивний результат.

Гроші

У вирішенні фінансових питань у квітні 2023 року знадобиться підвищена зосередженість і активна розумова діяльність. Це не дивно, адже вже з 11 квітня Венера перейде в знак Близнюки. В цей час ставлення до грошей буде більш легким. Якщо в період, коли Венера в Тельці, сприятливо накопичувати кошти і витрачати їх лише на найважливіше, то після 11 квітня витрати стануть більш легковажними, гроші будуть тринькатися наліво і направо. Тому раджу щоразу добре подумати перед тим, як здійснювати будь-яку покупку, особливо напередодні 20 числа, коли буде сонячне затемнення і ретроградний Меркурій.

Любов і стосунки

Венера буде перебувати в своїй обителі – в Тельці – до 11 квітня, тому вирішувати питання стосунків, освідчуватися або шукати нові знайомства з метою створення серйозних стосунків краще в першій декаді місяця. Венера в Тельці зазвичай робить нас більш серйозними. Це непоганий час для того, щоб зміцнити відносини, дарувати подарунки, проводити час разом із коханою людиною, а також освідчуватися.

Взагалі, на цьому транзиті Венери можна закохатися всерйоз і надовго.

До того ж, Венера в першій третині місяця буде гармонійною. Незважаючи на піст, це буде один із сприятливих моментів, коли можна реєструвати шлюб.

Після 11 квітня Венера перейде в знак Близнюки. Піст уже закінчиться, а от для реєстрації шлюбу час буде несприятливим. Близнюки – легковажний і двоїстий знак, тому після 11 квітня не варто шукати нових знайомств, тому що вони з часом лише розчарують. Однак для інтрижок, швидкоплинних романів, курортних пригод цей час сприятливим.

Проходження Венери по Близнюках може принести швидкоплинні зв'язки, почуття без глибини. Люди будуть простіше ставитися до знайомств і будуть готові фліртувати без серйозних намірів. Венера в Близнюках – це найкращий час для дискотек. Серйозні стосунки на такому транзиті можуть скластися з меншою ймовірністю, але для Близнюків це буде можливо.

Після 19 квітня не дуже вдалий час для нових знайомств, оскільки ретроградність Меркурія може дещо збити з пантелику, або думка про нове знайомство скоро зміниться. Цей період зазвичай пов'язаний із поверненням старих зв'язків, але далеко не завжди повернення можуть бути вдалими.

Подорожі

У другій половині квітня 2023 року Меркурій буде статичним, а потім і ретроградним, тому 18-23 квітня краще не вирушати в дорогу, оскільки великий ризик затримок у поїздках, небезпек у дорозі, ризик ДТП і нещасних випадків. Зазвичай у період затемнення бувають найстрашніші автоаварії і найнебезпечніші техногенні катастрофи.

Ретроградний рух Меркурія не особливо сприяє подорожам, але якщо вам все-таки необхідно кудись поїхати, є кілька сприятливих дат:

  • на море, до водойми – 10-11, 16-17 квітня і 25-26 квітня, якщо ви повертаєтеся в знайоме вам місце;
  • у санаторій – 10-11, 16-17, 25-26 квітня;
  • у гори – 11-13;
  • на концерти та з метою розваг – 1-2, 5, 9-11, 29 квітня;
  • з метою відвідування тренінгів та семінарів – 5-6, 9-11, 15 квітня;
  • у відрядження, ділові поїздки – 4, 11-13, 30 Квітня.

Найбільш несприятливі дати, коли не варто вирушати в дорогу: 3, 7, 8, 14, 19-23, 27-28 квітня.

Небезпеки місяця

Найбільш тривожний період квітня-2023 – 18-23 числа. У цей час можливі різного роду неприємності і нещастя. Це пов'язано з тим, що в цей тиждень буде відбуватися сонячне затемнення в напрузі з Плутоном. Поразка точки затемнення Плутоном говорить про те, що найближчим часом можуть бути події, які сильно вплинуть на нас, а уникнути їх буде дуже складно або неможливо. Якщо кремлівський карлик вирішить натиснути червону кнопку, світ може цього не пережити. Принаймні тенденція сонячного затемнення 20 квітня і наступного місячного затемнення 5 травня така, що буде зберігатися небезпека ядерного вибуху або удару, є небезпека смерті великої кількості людей.

Також поблизу затемнення можливі сильні землетруси і цунамі, 18-23 квітня найбільш складна ситуація.

В цілому, квітень можна розділити на дві частини: перша частина місяця буде вельми позитивною і сприятливою, тому потрібно встигнути все зробити в першій половині місяця, період сприятливий для будь-яких справ; а от після 18 квітня справи будуть гальмуватися, і це варто врахувати при плануванні.

***

У квітні 2023 року рекомендується: починати нові проєкти, особливо пов'язані з готельним і ресторанним бізнесом, харчовою промисловістю, але все це потрібно встигнути в першій половині місяця; діяти неспішно і з турботою; влаштовуватися працювати нянечкою, домогосподаркою або допомагати комусь у хатніх справах; починати творчі проєкти; знайомитися для зав'язування серйозних відносин до 11 квітня; займатися питаннями ремонту, будівництва та різними домашніми справами; встановлювати сигналізацію; переглядати старі документи і виправляти в них помилки в третій декаді квітня.

У квітні 2023 року не рекомендується: починати важливі справи в другій половині місяця; вирушати в поїздки в другій половині місяця, особливо в нові місця; підписувати договори і укладати усні угоди поблизу затемнення; підписувати будь-що з 18 квітня і до кінця місяця; робити покупки, особливо нових гаджетів, техніки і транспортних засоби (купувати можна тільки старі, що були у вжитку).

Отже, квітень буде цікавим і переломним місяцем, вельми багатообіцяючим для української армії. Місяць буде сповнений сюрпризів, а удача для ЗСУ буде невідворотною. У квітні ми побачимо абсолютно іншу ситуацію на фронті, це буде щось неймовірне.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти