Експерт розповів, що буде з курсом долара після Пасхи

17 квітня 2020, 12:09оновлено 17 квітня 2020, 20:31
Фахівець розповів, чого чекати від маятника курсу долара і курсу гривні відразу після свята Пасхи.
Курс валют
Експерт розповів, що буде з курсом долара після Великодня / УНІАН

Станом на п'ятницю, 17 квітня, Нацбанк України встановив офіційний курс долара на рівні 27 гривень 20 копійок (і 29 гривень 63 копійок за євро).

В пунктах обміну валют долари можна здати в середньому по 27 гривень 6 копійок, а купити — 27 гривень 44 копійок. Євро ж можна здати за 29 гривень 19 копійок, а купити — 29 гривень 81 коп. На думку старшого аналітика компанії Альпарі Вадима Іосуба, український валютний ринок чутливо реагує на сигнали від Нацбанку, повідомляють Факти.

Крім того, експерт спрогнозував, чого варто очікувати від курсу долара і євро після свята Пасхи (Воскресіння Христового).

відео дня

"На найближчий тиждень ми очікуємо помірне зниження курсу долара до гривні. Долар на міжбанку може торгуватися через тиждень близько 27 гривень, а готівковий долар у банках може торгуватися близько 27,1−27,4 гривень", — підсумував Іосуб.

Нагадаємо, раніше глава відділу аналітики компанії Forex Club Андрій Шевчишин опублікував новий прогноз курсу долара до гривні. Експерт висловив тверду впевненість у тому, що, тільки-но з'явиться надійна можливість, гравці валютного ринку використовують відносно низьку вартість долара і знову почнуть скуповувати американську валюту.

До цього нардеп Володимир Цабаль - секретар комітету українського парламенту з питань бюджету - заявив про те, що закладений у кошторис країни на 2020 рік курс гривні може виявитися надто оптимістичним - у разі, якщо коронавирусный карантин в Україні буде продовжено.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти