Відновлення Кримського мосту може тривати рік-два - Жданов

18 липня 2023, 03:10оновлено 18 липня 2023, 13:13
447
Полковник запасу розповів, щоб усе це відновити, потрібно робити капітальний ремонт опори.
Відновлення Кримського мосту може тривати рік-два - Жданов
Жданов розповів, скільки ремонтуватимуть Кримський міст / колаж: Главред, фото: Главред, скріншот: відео Telegram

Військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов в інтерв'ю Главреду розповів, скільки часу може зайняти відновлення мосту після атаки 17 липня.

"Це може бути і рік-два. Якщо росіяни шість місяців відновлювали той проліт, де працювати було простіше, то з цим буде складніше і довше. До того ж ми не знаємо, що все-таки з опорою. Якщо є пошкодження опори, то відновлення може виявитися неможливим. Тоді доведеться обвалювати прольоти, що лишилися цілими, щоб поміняти опору або відремонтувати її. Там же один проліт провалився, а один з'їхав із валків", - зазначив експерт.

Полковник запасу розповів, що такий ремонт - це непросто в інженерному плані. Щоб усе це відновити, потрібно робити капітальний ремонт опори.

відео дня

"Якщо опори не постраждали, все одно відновлення буде непростим. Не забувайте, що поблизу Керчі вода майже стояча, там немає течії, а тут - фарватер, там найсильніша течія. І, до речі, через спорудження мосту швидкість течії збільшилася майже вдвічі. Плюс велика висота - більше 30 метрів. Тому відновити Кримський міст після другої атаки буде величезною технічною проблемою для Росії", - додав Олег Жданов.

Атака по Кримському мосту

Нагадаємо, що вночі 17 липня на Кримському мосту пролунали вибухи та впав проліт. Аксьонов повідомив, що на Кримському мосту зупинено рух - сталася надзвичайна подія в районі 145-ої опори з боку Краснодарського краю.

У Мережі опубліковали перші кадри після вибухів на Кримському мосту. На під'їзді до Кримського мосту в Краснодарському краї утворилася величезна пробка, в ній коштує понад 1000 автомобілів, пишуть в соціальних Мережах.

Путін наказав терміново зібрати нараду через атаку на Кримський міст. Російський диктатор доручив віце-прем'єру Марату Хуснулліну на місці організувати роботу з проведення ремонтно-відновлювальних робіт на Кримському мосту.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти