У Росії за дивних обставин загинув біолог, який працював над вакциною проти COVID-19

20 грудня 2020, 16:15
Друг ученого стверджує, що Олександр Каганський вчинив самогубство.
Олександр Каганський
Олександр Каганський приїхав до Петербурга, щоби відвідати могили батьків/ t.me/mashmoyka

У Санкт-Петербурзі за дивних обставин загинув російський біолог, який у Шотландії займався розробкою вакцини від коронавірусу.

45-річний Олександр Каганський приїхав до Петербурга, щоби відвідати могили батьків, повідомляє телеграм-канал Mash на мийці. Учений зупинився у свого старого шкільного приятеля - медіаменеджера Ігоря Іванова.

"Вночі загиблого Каганського знайшли на асфальті: він помер від падіння, на тілі — сліди від ножа", - йдеться у повідомленні.

відео дня

За попередніми даними, між чоловіками сталася бійка, після якої Іванов викинув ученого з балкона.

Іванов все заперечує. За його словами, Каганський вчинив самогубство.

Російський Интерфакс з посиланням на джерело пише, що тіло чоловіка в нижній білизні знайшли вдень 19 грудня у дворі 16-поверхового будинку на вулиці Замшина. Загиблий випав з 14-го поверху.

Олександр Каганський - що про нього відомо:

Каганський був біологом зі світовим ім'ям. Він працював у лабораторіях Петербурга, Вашингтона, Единбурга, очолював Центр геномної та регенеративної медицини Далекосхідного Федерального університету у Владивостоці. Поряд з іншими дослідженнями Каганський займався пошуком ліків від раку.

Нагадаємо:

  • У жовтні в Санкт-Петербурзі сталося моторошне убивство. 25 жовтня, знайшли мертвою викладача-біохіміка з Санкт-Петербурзького державного технологічного інституту - 34-річну Катерину Антонцеву.
  • У Ленінградській області біля Виборга вбили муніципального депутата і підприємця, а також батька російського пілота "Формули-1" Олександра Петрова. За однією з версій, Петрова застрелив снайпер, коли депутат вийшов з лазні.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти