Росіяни божеволіють та влаштовують "голодні бунти"

20 квітня 2020, 18:27
У російських містах проходять масові акції протесту через продовження карантину до 30 квітня.
Росіяни божеволіють та влаштовують 'голодні бунти'
Жителі Владикавказу вийшли на акцію протесту / Meduza

У Росії на сьогодні було зафіксовано більше 47 тисяч інфікованих коронавірусом, а карантин продовжено до 30 квітня. Через це громадяни вийшли на акцію протесту проти жорстких обмежень.

За даними "Нової газети", 20 квітня в центрі столиці Південної Осетії, міста Владикавказ, зібралися близько п'ятисот осіб, які вимагали від влади регіону "роз'яснити ситуацію" і підтримати населення, котре постало перед матеріальними труднощами через пандемію.

Як повідомляє правозахисний проект "ОВС-Інфо", правоохоронці вже затримали двох організаторів акції. Протестувальники вимагають відставки місцевого путінського уряду.

читайте також"Два піки": екс-депутат Держдуми назвав умову краху Росії

Народні зібрання почали розганяти силовики. Затримано щонайменше трьох осіб.

Як повідомляє телеграм-канал "Осетія", чисельність учасників мітингу сягнула 1500 осіб. Бійці Омону оточили будівлю уряду республіки, глава регіону В'ячеслав Бітаров вийшов до протестуючих. Коли Бітаров залишив площу перед Будинком уряду, голова місцевого МВС "зажадав прибрати людей з площі".

Коронавірус в Росії

Раніше Главред писав, що за добу в Росії зафіксовані 4785 нових випадків зараження коронавірусом. Найбільше нових інфікованих в Москві - 2649. У Підмосков'ї виявлено 428 нових епізодів, в Санкт-Петербурзі - 139.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, в Російській Федерації найстрашніше полягає в тому, що ніхто не представляє масштабів епідемії вбивчого китайського коронавірусу, через який була оголошена пандемія.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти