"Ілліч би вам, бл*дям, показав": в Росії Ленін закликає росіян дотримуватися карантину

21 квітня 2020, 20:11
Серію роликів випустили до 150-річчя Володимира Леніна.
Повсталий з мертвих Ленін закликає росіян суворо дотримуватися карантину / Фото: скріншот з відео

Російський телеканал RT випустив до 150-річчя Володимира Леніна кілька роликів з робочою назвою Ілліч і коронавірус, які присвячені дотриманню карантину у зв'язку з пандемією Covid-19.

Автори за допомогою вождя світового пролетаріату закликають співгромадян дотримуватися режиму самоізоляції. Відео опубліковане на каналі RT в YouTube.

В якості прикладу в першому ролику показано Леніна, який святкує 150-річчя на самоті, оскільки оголошений карантин у Росії.

У другому ролику Ленін показаний в Мавзолеї, який спорожнів під час пандемії коронавіруса і навіть в день народження вождя ніхто не відвідав, оскільки всі є законослухняними громадянами. Святкову атмосферу створює ковпак, однак повсталий із гробу Ленін виглядає моторошнувато.

Третій ролик отримав назву Ленін на віддаленій роботі. Знамениту колода вождь змушений тягнути на самоті, оскільки масові скупчення навіть на роботі під час карантину заборонені. Тому він закликає відкласти роботу і знову святкує свій день народження на самоті.

Четвертий ролик під назвою Ленін на броньовику закликає росіян залишатися вдома і виїжджати в місто виключно в разі крайньої необхідності.

Епопея з Леніним від RT зібрала масу коментарів у Мережі, більшість із них були жартівливими та іронічними, оскільки такий креатив став для багатьох несподіванкою.

"А не боїтеся, що RT розкуркулять?", "Сс*котно стає тварям!", "Ці ролики, очевидно, клепали люди, не обтяжені інтелектом", "Даєш Олену Беркову в головні редактори RT. Вона вас навчить знімати цікаві сюжети", "Який сором", "Я б так однозначно не стверджував, що "у вас всі вдома", "Креативщики! Дебіли, бл*ть", "Яким же дегенератом треба бути, щоб таке зняти!", "Ілліч би вам бл*дям, показав короновірус", "Як говоритися: "Це п*здець, товариші!"- відреагувала на творчість міжнародного російського телеканалу інтернет-публіка.

Нагадаємо, пенсіонерки з одіозної організації Загони Путіна записали чергове феєричне відео, в якому заявили, що пандемія коронавіруса - це витівки президента США Дональда Трампа, який захотів підняти курс долара в Росії.

Як раніше повідомлялося, у Ніжині жінка переплутала похмілля з симптомами коронавіруса.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти