Ворог отримав по зубах під Миколаєвом: ВСУ розгромили десант РФ

2 березня 2022, 19:24
На Приморському напрямку українські захисники продовжують успішно стримують переважаючі сили противника.
Десантник
Десантники ЗСУ / прес-служба командування ДШВ ЗС України

Збройні Сили України знешкодили російський десант, який намагався висадитися в районі Миколаєва.

"На Приморському напрямку українські захисники продовжують ведення оборонної операції, успішно стримуючи переважаючі сили противника. Нашими підрозділами знешкоджено десант, який намагався висадитися в районі міста Миколаєва", - розповіли у Генштабі ЗСУ.

Згідно оперативної інформації станом на 18.00 у Волинській області підрозділи ЗСУ створили надійну систему оборони, ведеться постійне спостереження за характером дій противника, що проводить демонстраційні дії вздовж кордону України.

Триває здача в полон груп російських солдатів і офіцерів, а також їх відмови продовжувати наступ.

Повітряними силами України здійснюється відбиття нападів з повітря. З початку російського вторгнення територією України ворогом випущено понад 180 ракет. Крім військових об'єктів значних втрат зазнала цивільна інфраструктура та житлові квартали населених пунктів.

За поточну добу до тридцяти бойових літаків порушили повітряний простір України, переважно з боку Республіки Білорусь і виробляли бомбардування цивільного населення.

Здійснюється оборона Києва.

Як повідомляється, російські окупаційні війська в порушення норм міжнародного гуманітарного права вдаються до мародерства і вбивств місцевого населення, в тому числі і дітей. "Моральний дух окупаційного війська дуже низький", - сказано в повідомленні.

Ворог отримав по зубах під Миколаєвом: ВСУ розгромили десант РФ

Раніше повідомлялося про те, що Збройні Сили України звільнили від російських окупантів місто Макарів Київської області і закріпилися в ньому.

Про це повідомив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний. За його даними, операцію зі звільнення Макарова від росіян провели бійці 14-ї окремої механізованої бригади і 95-ї окремої десантно-штурмової бригади.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти