Зеленський втрутився у скандал з дівчинкою, яку принизили на 8 березня

10 березня 2021, 22:38
П'ятирічна Маргарита Лесько, яка не отримала подарунок у садочку на 8 березня, натомість отримала подарунок від президента Володимира Зеленського.
Зеленський втрутився у скандал з дівчинкою, яку принизили на 8 березня
Дівчинка отримала ляльку від Зеленського / facebook.com/SergiiOsachuk

Президент України Володимир Зеленський відреагував на інцидент у дитячому садку в Чернівцях, де батько дівчинки поскаржився на булінг з боку вихователів через те, що відмовився здавати гроші на свято.

Як розповів голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук, дівчинка отримала подарунок від президента, яку у садочку позбавили презенту до 8 березня. Також чиновник опублікував фото, як 5-річній Маргариті влаштували екскурсію по кабінету голови облдержадміністрації, а також передали подарунки.

Допомагав дівчинці забирати коробки її тато - Ігор Лесько. Чоловік розповів, що його дочку вихователі не тільки залишили без подарунка, а й надіслали йому фото, як дівчинка сидить одна, а інші малюки грають з новими іграшками. Цей випадок викликав у суспільстві обурення і спровокував гучний скандал.

"Коли через черствість дорослих п'ятирічній Маргариті в садочку не дісталося на свято рівноправності жінок подарунка, це випадок для оцінки чернівецьких міських керівників. А сьогодні Маргарита отримала презент від президента України і розповіла по секрету про свої мрії. Нехай вони збудуться, а про рівність прав ми будемо дбати не тільки у святковий день", - написав Осарчук.

Зеленський втрутився у скандал з дівчинкою, яку принизили на 8 березня

Також стало відомо, що виховательці вже оголосили догану.

Після скандального випадку управління освіти міської ради звернулося до Нацполіції - просять розглянути ситуацію щодо можливого булінгу.

читайте такожУ Луцьку вихователька дитсадка заклеювала дітям роти скотчем

Як раніше повідомляв Главред:

  • У Кривому Розі в батьківському чаті в Viber однієї зі шкіл вибухнув скандал на грунті збору грошей для покупки подарунка вчительці на день народження. Після того як з'ясувалося, що гроші відправили тільки половина батьків учнів, одна з матерів почала вивергати лайку на адресу незаможних школярів.
  • Одна з матерів писала що не бажає, щоб її дитина сиділа за однією партою з "незаможними".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти