"Ви повинні Росії": спікер Держдуми зажадав від України, Чехії і Прибалтики вибачитися перед РФ

1 червня 2021, 13:43
618
Один з топових путінських депутатів В'ячеслав Володін буквально з піною біля рота звинувачує Україну, Чехію і Прибалтику в паразитуванні та утриманні.
Володін
В'ячеслав Володін / Reuters

Україна, Чехія та країни Прибалтики винні в тому, що звикли жити коштом інших держав. Перш за все СРСР і Росії. Про це заявив у своєму Telegram-каналі Керівник Держдуми РФ (нижньої палати парламенту) В'ячеслав Володін.

"У своїх спробах самоствердження Чехія, Україна, Грузія і країни Прибалтики до нудного передбачувані. Що не Заява-починають з політики, закінчують "дайте грошей", - написав Володін.

На його думку, коли Україна, Чехія і країни Прибалтики входили в число країн соціалістичного табору, вони звикли жити за гроші інших країн і звичка залишилася.

"Україна, побоюючись, що позбудеться доходів від транзиту російського газу, вимагає грошового відшкодування за будівництво російською стороною газопроводу Північний потік-2. Чехія, висунувши надумані звинувачення проти Росії у зв'язку з вибухом боєприпасів у Врбетиці, вислужувалася перед господарем - США, а тепер веде мову про 40 мільйонів євро. Прибалтика надходить подібним чином. Не зумівши вирішити власні економічні проблеми, просить якісь "компенсації" за радянський період", - заявив Володін.

За його словами, домогтися виконання своїх вимог у Чехії, Прибалтики та України ніяк не вийде.

"Політика не соцзабез. Отримувати гроші і бути незалежними не вийде. Так не буває. Та не Росія вам винна, а ви Росії. Будьте вдячні: громадяни РФ не зажадали від вас те, що, відриваючи від Себе, вам давали. Створюючи робочі місця, вкладаючи сили і засоби у ваш розвиток, захищали від зовнішніх викликів і загроз", − написав він.

читайте такожСтало відомо про нові плани РФ з виборів до Держдуми на Донбасі

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

Російський депутат Держдуми Руслан Бальбек різко розкритикував слова президента Володимира Зеленського про Другу світову війну і назвав Україну "чистильником чобіт великим білим панам з Вашингтона і Брюсселя".

Він стверджує, що Зеленський нібито заперечує роль народів Радянського Союзу в боротьбі з нацизмом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти