Усе горіло і диміло: ЗСУ знищили окупантів термобаричними снарядами

6 вересня 2024, 00:43
667
Українські військові обстріляли термобаричними снарядами позиції окупантів у Курській області.
удар по Курській області
ЗСУ знищили окупантів у Курській області / Колаж: Главред, фото: скріншот із відео

Українські військові продовжують свій наступ у Курській області РФ. ЗСУ знищили ворога термобаричними снарядами. У Мережі з'явилося потужне відео.

Наші захисники застосували проти окупантів вогнеметні системи "Севалка-ВМ8" зі спеціальними термобаричними снарядами. Командування Сил підтримки ЗСУ повідомило, що до складу військ РХБ захисту сил підтримки входять вогнеметні підрозділи, які здійснюють вогнеметне ураження ворога на його позиціях і в укриттях на найбільш важливих напрямках.

"Вогнеметні системи "Севалка-ВМ8" підрозділів РХБ захисту Сил підтримки здійснюють вогняне ураження в Курській області живої сили противника спеціальними термобаричними снарядами", - йдеться в повідомленні.

відео дня

Дивіться відео про потужне знищення ворога в Курській області:

удар по Курській області
ЗСУ знищили окупантів у Курській області / фото: скріншот

Операція на Курщині - останні новини за темою

Раніше Володимир Зеленський розкрив мету Курської операції. Курська операція може вплинути на ситуацію на фронті, наголосив глава держави.

Операція ЗСУ в Курській області просувається згідно з планом. Усі визначені завдання українські захисники успішно реалізують. Про це раніше повідомив президент України Володимир Зеленський.

Як повідомлялося раніше, ЗСУ потужно просунулися в Курській області. Про це сказав Володимир Зеленський. Українські військові взяли під контроль ще два населені пункти.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти