У київському виші прокоментували випадок з туалетом до 8 березня

10 березня 2021, 16:26
Зі звичайного побутового приводу керівництво вишу влаштувало цілий захід - з урочистою промовою, перерізанням червоної стрічки й шампанським.
Жіночий туалет
Жіночий туалет / УНІАН

У Києві у Державному університеті телекомунікацій напередодні 8 березня помпезно відкрили відремонтований жіночий туалет. Відеозапис заходу виклала у Facebook користувачка Ірина Навольнева.

Причому проректор вузу Анатолій Сало прочитав цілу промову на заході. За його словами, співробітниці вузу давно зверталися з проханням про створення комфортних умов в жіночих туалетах.

"Ректор Володимир Тулубко прийняв рішення про комплексний ремонт цих об'єктів на всіх поверхах навчального корпусу, а також розпорядився про виділення грошей. За рішенням ректора вибором типу, кольору облицювальної плитки, необхідного обладнання, різних пристосувань і аксесуарів, плануванням їх розміщення займалися жінки-члени профкому і жінки, які працюють на поверсі", – сказав Сало. Далі він разом із представницею вишу перерізав червону стрічку перед туалетом

Потім відкриття туалету відсвяткували розпиванням пляшки шампанського в найближчій навчальній аудиторії.

"Ніщо не зупинить День першого відремонтованого туалету, який настав!",- іронічно в коментарях перефразувала цитату Степана Бандери (Ніщо не зупинить ідею, час якої настав") Наталія Бушковська.

У київському виші прокоментували випадок з туалетом до 8 березня

"Немає слів! Одне мукання, ще залишилося прочитати Оду про туалет", - посміялася Гала Пархоменко.

У київському виші прокоментували випадок з туалетом до 8 березня

"Але зробили це з таким пафосом, ніби Тадж-Махал побудували! І що туалети ремонтувати тільки до 8 березня треба?", - написав користувач Микита Щекатурин.

У київському виші прокоментували випадок з туалетом до 8 березня

читайте такожВ Інституті нацпам'яті пройшлися по вихідному на 8 березня

Пізніше Telegram-канал PavlovskyNews взяв коментар на умовах анонімності в одного зі співробітників вишу. Чоловік розповів, що чоловік, який виклав відео в Мережу, поставив адміністрацію в дуже незручне становище.

"Хороший бо вчинок. Бачите, у нас пожежна сигналізація проводиться, все потихеньку якось робиться. Ви не були тут років п'ять-сім тому. Тобто погане ніхто не згадує, А як туалет – так відразу все згадали. Навпаки треба писати - молодці", - заявив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти