У Києві стоматолог намагався вбити бабусю і грабував своїх пацієнтів

24 березня 2021, 00:55оновлено 24 березня 2021, 07:27
Лікар "заробив" приблизно 400 тисяч гривень лише на обмані пацієнтів щодо необхідного обсягу медичного лікування.
Стоматологія, зуби, зубник
Столичного лікаря-стоматолога підозрюють у замаху на вбивство, розбійних нападах та шахрайстві на 400 тис. грн

Лікаря-стоматолога зі столиці правоохоронці підозрюють у тому, що він вводив своїх пацієнтів в оману щодо необхідного обсягу медичного лікування, а одну зі своїх пацієнток намагався вбити.

Як повідомляє пресслужба прокуратури, з травня 2019 по вересень 2020 року стоматолог "заробив" на обмані пацієнтів приблизно 400 тисяч гривень.

Крім того, в березні 2020 року лікар під приводом необхідності здійснення медичних процедур проник в житло однієї з пацієнток і викрав банківську карту, з якої в подальшому зняв 78 тисяч гривень.

відео дня

Також у червні 2020 року підозрюваний під приводом супроводу однієї з пацієнток додому застосував сильнодіючі речовини, від яких потерпіла втратила контроль над своїми діями. Надалі, користуючись її напівнепритомним станом, чоловік заволодів грошовими коштами та матеріальними цінностями останньої на загальну суму в 63 тисячі гривень.

Крім того, вказаний громадянин підозрюється в замаху на вбивство 70-річної громадянки шляхом підключення електричних проводів до електроживлення напругою 220 Вт в щитку, розташованому поруч з квартирою проживання потерпілої.

Підозрюваний - уродженець Чернігівської області. На даний момент йому обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Під час засідання з обрання запобіжного заходу підозрюваний погрожував прокурору, у зв'язку з чим йому додатково інкримінується ч.1 ст. 345 КК України.

Також на даний час на розгляді судів перебувають ще два кримінальні провадження щодо цієї ж особи за фактами вчинення інших тяжких злочинів.

читайте такожУкраїнців попередили про новий спосіб шахрайства в умовах пандемії

Нагадаємо:

  • У Кіровоградській області через телефонне шахрайство померла дитина. Зловмиснику загрожує до восьми років в'язниці.
  • У Херсонській області дві сестри створили сторінку в соціальній мережі та пропонували діагностику захворювань і ворожіння онлайн. Послуги були платними і коштували недешево.
  • Влітку минулого року в Україні орудували шахраї - вони масово розсилали громадянам смс-повідомлення з інформацією про нібито блокування банківських карт. В результаті люди залишався без грошей на рахунку.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти