У Києві відбувся вишкіл "Тотальний опір"

2 жовтня 2021, 18:25оновлено 2 жовтня 2021, 19:07
У Києві відбувся вишкіл

У Києві громадські активісти провели вишкіл з основ територіальної оборони, в якому взяли участь майже 300 учасників. Ініціатива проведення заходу належить першому командиру полку "Азов" Андрію Білецькому.

Вишкіл відбувся на території колишнього заводу "Атек" і передбачав заняття з військової медицини, ножового бою, подолання смуги перешкод, а також ознайомлення зі зброєю та екіпіруванням. Реєстрація на вишкіл була відкритою для всіх бажаючих.

"Якщо у вас був досвід війни на Сході чи навіть якщо не було, але ви маєте бажання захищати свою країну - вам нічого не заважає брати і просто вчитись, оформлювати собі зброю, ходити в тир, відвідувати будь-які секції або як наш проект, проект "Тотального опору", проект територіальної оборони. Нічого вам не заважає бути сильними, і нічого вам ніколи не завадить бути впевненими в собі. І тоді ми отримаємо і вмотивоване українське суспільство, і сильну незалежну державу", - сказав під час виступу на вишколі екс-командир роти спецпризначення "Схід" Сергій Тамарін.

відео дня

Громадська ініціатива "Тотальний опір" створена учасниками бойових дій та волонтерами, що мають своє бачення територіальної оборони та військового резерву.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти