У Києві на акції під Шевченківським райсудом сталася сутичка

9 березня 2021, 15:52
Силовики спробували розчистити від протестувальників проїжджу частину, щоб забезпечити виїзд автомобілів. Між ними зав'язалися сутички.
У Києві на акції під Шевченківським райсудом сталася сутичка
У Києві на акції під Шевченківським райсудом сталися сутички / РБК-Україна

У вівторок, 9 березня, у Києві відбулися сутички на акції протесту під Шевченківським районним судом. Силовики почали затримувати учасників акції на підтримку фігурантів справи про вбивство Павла Шеремета.

Силовики спробували розчистити від протестувальників проїжджу частину, щоб забезпечити виїзд автомобілів з території райсуду. Між протестувальниками та силовиками зав'язалися сутички, у відповідь на що правоохоронці почали затримання, повідомляє РБК-Україна.

Протестувальники запалили фаєри, через що під судом утворилася велика хмара диму.

Зазначимо, сьогодні у Шевченківському районному суді мали розглядати справу про вбивство журналіста Павла Шеремета. Як відомо, в причетності до його вбивства підозрюють лікаря Юлію Кузьменко, волонтера Яну Дугарь і військового Андрія Антоненка.

Зазначимо, Шевченківський районний суд Києва 2 лютого продовжив запобіжні заходи всім фігурантам справи про вбивство журналіста Павла Шеремета.

Убивство Шеремета - що важливо знати:

Павло Шеремет загинув уранці 20 липня 2016 року унаслідок вибуху автомобіля, який належав очільниці Української правди Олені Притулі (в момент вибуху її в машині не було). Вибух стався о 7:45 на розі вулиці Богдана Хмельницького та Івана Франка, коли Шеремет виїхав з дому дорогою на радіоефір з керівником Української федерації легкої атлетики Ігорем Гоцулом. За попередніми даними, вибуховий пристрій було закладено під днище автомобіля.

Підозрювані у вбивстві Шеремета

12 грудня 2019 року поліцейські затримали трьох підозрюваних у вбивстві журналіста Павла Шеремета - військову медсестру Яну Дугарь, волонтера/медика Юлію Кузьменко, ветерана АТО і рок-музиканта Андрія Антоненка (Ріффмастер). Головним мотивом підозрюваних слідство вважає спробу вбивством Шеремета дестабілізувати соціально-політичну ситуацію в Україні.

Справа Шеремета - про що йшлося раніше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти