У Харкові мати нещадно побила маленького сина "заради виховання"

4 червня 2021, 21:24
Правоохоронці встановили місце проживання 31-річної жінки, і виїхали до неї для бесіди, а також для складання протоколів.
У Харкові мати нещадно побила маленького сина 'заради виховання'
У Харкові мати побила свого маленького сина

У Харкові жінка била кулаками свого півторарічного сина в одному з парків на очах у шокованих перехожих, після чого пояснила свої дії "виховною роботою". Інцидент зняли на відео свідки, кадри розмістили в Мережі, і ролик потрапив на очі поліцейським, які оперативно розшукали брутальну матір, передали в прес-службі поліції Харківської області.

Правоохоронці встановили місце проживання 31-річної жінки, і виїхали до неї для бесіди, а також для складання протоколів.

З харків'янкою спілкувалися інспектори сектору протидії домашньому насильству разом з інспектором сектору ювенальної превенції Харківського районного управління поліції №1 ГУНП у Харківській області та завідувачем сектору з питань попередження та дотримання законодавства щодо дітей служби у справах дітей по Київському району.

Жінка, коментуючи подію, пояснила, що"била дитину у виховних цілях".

Поліцейські склали на неї протоколи про адміністративні правопорушення за ч.1 ст. 173-2 (вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового забороненого припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) та за ч. 1 ст. 184 (невиконання батьками або особами, які їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) КУпАП.

читайте також"Дві години чекали хірурга": у Харкові в лікарні померла маленька дитина

Адміністративні матеріали розгляне суд. За знущання над дитиною їй загрожує штраф або громадські роботи.

Перед цим в мережі було розміщено відео від спільноти "Kharkiv_1654", як жінка на вулиці після знущань над дитиною нібито за відмову погладити собаку посадила малюка в дитячу коляску і попрямувала геть.

Коли свідок події стала розпитувати, чому вона била синочка, і пригрозила викликати правоохоронців, жінка відповіла, що не дозволяє синові "пити чужого".

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • У Харкові в обласній дитячій клінічній лікарні №1 у реанімації помер 5-річний хлопчик з села Волохів Яр Харківської області, у якого підозрювали апендицит.
  • Спочатку з'явилася інформація, що дитина померла в машині швидкої допомоги. Попередня причина смерті хлопчика-інтоксикація організму. Похорони дитини були заплановані на четвер, 3 червня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти