"Танки, дуже багато": очевидці розповіли про колону техніки в Донецьку

22 лютого 2022, 00:49
Люди кажуть, що не бачили такого масштабу "за вісім років".
'Танки, дуже багато': очевидці розповіли про колону техніки в Донецьку
Солдаты российской армии на фоне танка / Reuters

Центром Донецька пройшла величезна колона військової техніки, танків у північно-західному напрямку, до лінії зіткнення з силами Збройних сил України.

Про це Радіо.Свобода повідомили місцеві жителі.

Як повідомили кілька очевидців близько 23 години, колона пройшла прямо по центру міста, вулиці Університетській, та рухалася протягом години. Люди кажуть, що не бачили такого масштабу "за вісім років".

відео дня

"На сотій одиниці збилися з рахунку. Ішла з Донецька трасою між Донецьком і Макіївкою, імовірно у бік Ясинуватої. З’їжджали на трасу з центра Донецька", – повідомив житель міста.

читайте такожПутін вводить війська на окупований Донбас під виглядом "миротворців""Танки, дуже багато. Та БТРи. І людей везли. Годину техніка їхала", – повідомила інша очевидиця з центру міста.

Також повідомляється, що після підписання Путіним указу в центрі Донецька влаштували салют, на місці виступає співачка Юлія Чичеріна, яка підтримує агресію на Донбасі.

ЗСУ стоятимуть навпроти регулярної армії РФ

Як свідчить договір,підписаний сьогодні між Володимиром Путіним і ватажками терористичних організацій "ЛНР" і "ДНР", на лінії розмежування українські військові стоятимуть навпроти підрозділів регулярної російської армії.

"З метою забезпечення безпеки Договірних Сторін, а також миру і стабільності кожна з Договірних Сторін надаватиме іншій Договірній Стороні право будівництва, використання і вдосконалення її збройними силами військової інфраструктури та військових баз (об'єктів) на своїй території", - йдеться в статті 5.

Крім того, в статті 7 йдеться про те, що охорона "державного кордону республік" буде здійснюватися спільними з РФ зусиллями "виходячи з інтересів їх власної безпеки, а також миру і стабільності".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти