Стало відомо про рішення щодо руху поїздів до Києва, Одеси та Сум

23 березня 2021, 16:44
Укрзалізниця запустить спецпотяги до Івано-Франківської, Житомирської, Чернівецької та Закарпатської областей.
Укрзалізниця
Українці зможуть вирушати до Одеси, Києва та суми, незважаючи на посилений карантин / УНІАН

Незважаючи на потрапляння Києва, Київської, Одеської та Сумської областей до червоної зону карантину, пасажирам не заборонено здійснювати висадку і посадку в цих містах. Залізничний рух з регіонами не обмежуватиметься. При цьому щодо Івано-Франківської, Житомирської, Чернівецької та Закарпатської областей, як і раніше, діятимуть обмеження, повідомили у пресслужбі Укрзалізниці.

Як заявили в УЗ, незважаючи на червону зону карантинних обмежень у Києві, а також Київській, Сумській та Одеській областях, залізничний рух з цими регіонами припинено не буде.

"Згідно з протоколами рішень позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, не встановлені спеціальні обмеження на висадку і посадку пасажирів у Києві та Київській області, а також у Сумській та Одеській областях", - сказали в компанії.

Однак обмеження, як і раніше, діятимуть щодо Івано-Франківської, Чернівецької, Житомирської та Закарпатської областей. Туди УЗ готується запустити спеціальні поїзди.читайте такожТранспорт у червоній зоні: Кабмін переклав відповідальність на регіони

Рух поїздів у червоній зоні карантину

Де дозволена висадка і посадка пасажирів

  • Київ
  • Київська область
  • Сумська область
  • Одеська область

Де заборонена висадка і посадка пасажирів

  • Івано-Франківська область
  • Чернівецька область
  • Житомирська область
  • Закарпатська область

Квитки у напрямку областей, де заборонили висадку і посадку пасажирів, продаватимуть після того, як МОЗ прийме рішення щодо виключення цих регіонів з червоної зони.читайте такожУ червоній зоні посилили вимоги карантину до жителів

"Продаж квитків у цих напрямках, а також посадка-висадка будуть дозволені, як тільки тільки епідемічна ситуація дозволить МОЗ виключити регіони з переліку "червоних зон", - підкреслили у пресслужбі підприємства.

Карантин в Україні

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти