Стало відомо, хто загинув від кулака зухвалого водія у центрі Києва

22 лютого 2021, 14:45оновлено 25 серпня 2023, 16:28
Жертвою агресивного водія став співробітник столичної митниці Владислав Корнієнко.
Стало відомо, хто загинув від кулака зухвалого водія у центрі Києва
Стало відомо, хто загинув від кулака зухвалого водія у центрі Києва / скріншот з відео

Стала відома особа чоловіка-пішохода, який помер після двох ударів водія у центрі Києва в п'ятницю, 19 лютого. Як з'ясувалося, жертвою зухвалого водія став співробітник столичної митниці Владислав Корнієнко.

"Корнієнко Владислав Леонідович... Скромна, порядна людина. Сумлінний співробітник Київської митниці. Саме його вбили на пішохідному переході 19 лютого в центрі Києва. Кадри цієї трагедії обійшли всі телеекрани. Сподіваюся, вбивця буде покараний не тільки земним судом. А Владиславу Леонідовичу Царство Небесне....",- повідомив у соцмережі "Фейсбук" колишній очільник Державної митної служби України Анатолій Макаренко.

Стало відомо, хто загинув від кулака зухвалого водія у центрі Києва

Убивство пішохода в Києві - про що йшлося раніше:

  • Убивство пішохода в Києві сталося вдень 19 лютого на вул. Архітектора Городецького. Водій вийшов з авто Hyundai і біля пішохідного переходу кілька разів вдарив чоловіка. Пішохід впав і помер, а водій втік. Правоохоронці оголосили план перехоплення та затримали зловмисника.
  • Згодом з'ясувалося, що за кермом іномарки перебував громадянин Азербайджану, 1992 року народження, який має посвідку на проживання в Україні. Унаслідок удару помер житель Києва, 1969 року народження.
  • 20 лютого у Києві Печерський районний суд обрав запобіжний захід водієві-іноземцю, який у центрі столиці завдав пішоходу смертельного удару.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти