Смертельна пожежа в Запоріжжі: суд обрав запобіжний захід підозрюваному

5 лютого 2021, 23:56
Підозрюваного зобов'язали перебувати вдома з 21:00 до 7:00. Прокуратура не згодна з цим рішенням суду, адже клопотала про взяття під варту.
Запоріжжя, пожежа
Суд обрав запобіжний захід працівнику лікарні / zap.gp.gov.ua

Орджонікідзевський районний суд Запоріжжя обрав запобіжний захід співробітнику лікарні, у якій сталася пожежа у реанімаційному відділенні. Завідувача господарсько-обслуговуючого персоналу відправили під нічний домашній арешт, повідомило місцеве агентство 061 з посиланням на прокуратуру.

Підозрюваного зобов'язали перебувати вдома з 21: 00 до 7: 00. Прокуратура не згодна з цим рішенням суду, адже клопотала про взяття під варту, тому подаватиме апеляцію.

Працівника Запорізької лікарні підозрюють у порушенні вимог пожежної безпеки. За версією правоохоронців, чоловік не зупинив роботу обладнання, котре викликало пожежу, в якій загинули люди.

відео дня

Пожежа в лікарні Запоріжжя - про що писав Главред:

  • В інфекційній лікарні міста Запоріжжя пожежа сталася в ніч на 4 лютого – загоряння сталося в одній з палат-боксів реанімаційного відділення, в якій лікували хворих коронавірусом COVID-19.
  • В результаті пожежі загинули три пацієнти та анестезіолог.
  • Після інциденту було відкрито провадження за ч.2 ст. 270 Кримінального кодексу – порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки.
  • Вже затриманий людина, яка в лікарні відповідала за пожежну безпеку.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти