Путін, щоб ти здох! Звернення українських євреїв, які пережили Голокост (відео)

2 березня 2022, 20:28
Путін, щоб ти здох! Звернення українських євреїв, які пережили Голокост (відео)

Євреї, що народилися в Україні і пережили масові розстріли в Бабиному Яру в 1941 році, записали відеозвернення до росіян і путіна, в якому висловили все, що вони думають про країну-агресора та їхнього ватажка.

"Мене звуть Романова Валентина Йосипівна. Народилася я в Україні. Війну 22 червня 1941 року зустріла під бомбардуванням у Києві. У Бабиному Яру загинули мої родичі. 24 лютого 2022 року я знову зустрічаю у Києві під бомбардуваннями та обстрілами. Путін, забирай свої війська і забирайся з України. Ми хочемо миру!" – каже одна з мешканок "Євродома" – будинку компактного проживання, в якому живуть люди похилого віку, що пройшли Голокост і Бабин Яр.

Інший мешканець "Євродому", Олег Якович, який народився у Києві у 1940 році, звернувся до путіна з такими словами: "Мої родичі загинули у Бабиному Яру 1941-го. Тепер я сиджу в бомбосховищі і на мене сиплються ворожі бомби. Путін, забирайся з Києва та з України!"

Корінна киянка Тамара Олексіївна, 1939 року народження, була ще категоричнішою: "У 1941 році почалася війна. Моїх усіх рідних по маминій лінії – євреїв – забрали у Бабин Яр. Усі вони там загинули. Сьогодні війну я теж зустрічаю в Києві, але вже інше століття, страшне… Путін, щоб ти був здох! Облиш нас, сволота, щоб ми тебе не бачили і не чули – хто ти і що ти…".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти