"Хто це? На нього 19 кримінальних справ!" Зеленський жорстко розніс мера Черкас

20 травня 2020, 12:28
Зеленський назвав мера Черкас Бондаренка бандитом і звинуватив його у некоректній поведінці.
прес-конференція Зеленського
Зеленський не хоче розмовляти з мером Черкас Бондаренком

Президент України Володимир Зеленський у відповідь на запитання про конфлікт із міським головою Черкас Анатолієм Бондаренком заявив, що не має наміру сідати за стіл перемовин з черкаським політиком, против якого відкрито більше десятка кримінальних справ.

За словами президента, в ситуації з самовільним пом'якшенням карантину в Черкасах Бондаренко продемонстрував невідповідну поведінку.

"Я навіть не можу зараз говорити про мера Черкас. Я не знаю, як говорити, коли міський голова має 19 кримінальних справ. Хто це? Я за один стіл з такими бандами не сяду. Його обрали – це право народу. Будь ласка, вибирайте бандитів, якщо хочете. Я думаю, що він поводив себе некоректно", - розповів Володимир Зеленський під час своєї прес-конференції в середу, 20 травня.

Нагадаємо, 1 травня в Черкасах місцеві органи влади на противагу розпорядженню уряду самовільно ввели рішення щодо послаблення протикоронавірусних заходів. За даним фактом було порушено кримінальну справу.

Президент Володимир Зеленський передав Бондаренку "полум'яний привіт" і пригрозив йому відповідальністю.

Мер Черкас Анатолій Бондаренко, у свою чергу, заявив, що за фактом прийнятого в Черкасах рішення ніякої відповідальності він не понесе.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти