"Тато, вибач мене": з'ясувалися подробиці страшної аварії під Києвом

12 вересня 2020, 21:58
Троє людей перебуває в лікарні у важкому стані.
ДТП
Троє постраждалих - у важкому стані / Фото prm

11 вересня на трасі Київ-Харків сталася моторошна аварія, яка забрала життя п'яти людей. Троє постраждалих перебуває у лікарні у важкому стані.

Як пише ТСН, 11 постраждалих проходять лікування у Бориспільській багатопрофільній лікарні.

22-річна Даша тієї ночі їхала з Києва до Кременчука на день народження батька. Не проїхавши й півсотні кілометрів від столиці, маршрутка, в якій їхала дівчина, потрапила в аварію. Коли Даша прийшла в себе після операції, перше, що сказала: "Тато, пробач мене, я купила тобі кросівки на день народження і десь загубила".

відео дня

читайте також"Розірвало на частини": у ДТП під Києвом загинули хлопець і дівчина

"О пів на шосту ранку подзвонила і сказала: "Мам, я взагалі добре себе почуваю. Лікарі сказали, що я найлегша. Три шви наклали і я вільна". Я заспокоїлася. Думаю, слава Богу. Але потім зробили КТ і виявилося, що гематома. Треба терміново оперувати, поки у свідомості", - розповіла мати постраждалої.

Ще троє травмованих досі у вкрай важкому стані. У них черепно-мозкові травми та травми хребта.

ДТП у Київській області

Як писав Главред, під ранок п'ятниці, 11 вересня, на автодорозі поблизу села Іванків Бориспільського району Київської області сталася масштабна смертельна ДТП за участю чотирьох транспортних засобів - двох вантажівок, мікроавтобуса та легковика.

В результаті аварії 5 людей загинули, ще 20 отримали травми. Постраждалих, які отримали травми різного ступеня тяжкості, доставили до лікарні.

У мікроавтобусі Київ-Кременчук перебувало 18 пасажирів. Двоє з них і ще двоє пасажирів "десятки", яку також протаранила вантажівка, загинули на місці. Серед них водій маршрутки, який помер у лікарні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти